Δήλωση υποψηφιότητας Ρηγάλου Π. Χριστόδουλου με τον συνδυασμό ''Δυνατό Ξηρόμερο - πρώτα ο πολίτης'' - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

29 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Ρηγάλου Π. Χριστόδουλου με τον συνδυασμό ''Δυνατό Ξηρόμερο - πρώτα ο πολίτης''

Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Ερωτόκριτου Γαλούνη "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ-πρώτα ο πολίτης".

Γεννήθηκα στο Καραϊσκάκη το έτος 1964 και αποφοίτησα από το Λύκειο Αστακού. Εργάστηκα στην Ολυμπιακή Αεροπορία για 25 χρόνια. Είμαι παντρεμένος, έχω μια κόρη και ζω μόνιμα στο Καραϊσκάκη.

Μου προτάθηκε από τον κύριο Γαλούνη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Έχοντας επίγνωση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βρίσκετε η χώρα, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση των οικονομικών πόρων των Δήμων, την ανεργία, την απογοήτευση και την δυσπιστία των πολιτών.

Αποδέχτηκα την πρότασή του θεωρώντας τιμή και χρέος μου τη συμμετοχή μου σε μια προσπάθεια που σαν πρώτο στόχο έχει την αποκατάσταση της ηθικής και της εντιμότητας αξιών που έχουν πληγεί βάναυσα τα τελευταία χρόνια ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ. Επόμενος στόχος πρέπει να είναι και θα είναι ένας δήμος λειτουργικός χωρίς σπατάλες, προσιτός και ανθρώπινος στους δημότες του που πρέπει να υπηρετεί και όχι να ταλαιπωρεί.

Πιστεύω ότι ο συνδυασμός ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ με αρχηγό έναν άνθρωπο που γνωρίζει την αυτοδιοίκηση, όσο λίγοι, είναι μονόδρομος εάν θέλουμε να αλλάξουμε τον τόπο μας. Εμείς και θέλουμε και μπορούμε.

Έχοντας απόλυτη αίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνω ζητώ για πρώτη φορά να με τιμήσετε με την ψήφο σας. Τέλος εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους ήθος και δύναμη για όλο το επόμενο διάστημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad