Δήλωση υποψηφιότητας του Κοκκινοβασίλη Τάκη με το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Κοκκινοβασίλη Τάκη με το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο»

Φίλες και φίλοι,

Ανακοινώνω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο πλευρό του Απόστολου Κατσιφάρα και το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Γιατί η ανάπτυξη του τόπου μας, είναι το ΟΡΑΜΑ μας.

Στόχος μας η ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και της υπαίθρου. Η στήριξη των αγροτών.

Χρέος μας η ΣΤΗΡΙΞΗ. Η στήριξη της οικονομίας, των ελεύθερων επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. Των εργατών. Των δημοσίων υπαλλήλων. Γιατί το οφείλουμε σε όλους τους εργαζόμενους, στην περιοχή μας, τη νέα γενιά και στο μέλλον του τόπου.

Μέλημά μας η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ. Η αξιοποίηση των φυσικών πόρων, των τουριστικών περιοχών μας και η ανάδειξη των ιστορικών μνημείων του τόπου.

Το «Δικαίωμα στην Πρόοδο» κατάφερε, παρά τη δυσμενή συγκυρία και την υφεσιακή τροχιά της χώρας, ν’ αφήσει το δημιουργικό αποτύπωμά του και να χαράξει μια σαφή πορεία αξιοποίησης των πολλών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας.

Δεν έγιναν όλα. Έγιναν όμως πάρα πολλά. Μπήκαν οι βάσεις ώστε σήμερα να είμαστε σε θέση ν' ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία και σιγουριά το μέλλον.

Και σε αυτό το μέλλον θέλω να συμμετέχω κι εγώ. ΕΝΕΡΓΑ. Και σε αυτό ζητώ τη δική σου στήριξη και εμπιστοσύνη. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει αν πρώτα δεν αλλάξουμε εμείς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά με ανοιχτό μυαλό και καινοτόμες ιδέες.

Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στην ΠΡΟΟΔΟ, δικαίωμα στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ.Κοκκινοβασίλης Τάκης (Πολυδεύκης)
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
με το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad