Δήλωση υποψηφιότητας Δημήτρη Γκάτση με τον συνδυασμό «Το Ξηρόμερο Αλλάζει - Επιλογή ευθύνης» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Δημήτρη Γκάτση με τον συνδυασμό «Το Ξηρόμερο Αλλάζει - Επιλογή ευθύνης»

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

ο τόπος μας περνάει τη χειρότερη οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση των τελευταίων ετών. Η αυτολύπηση και η μεμψιμοιρία όμως δεν βοηθούν σε τίποτα. Μοναδική λύση και απάντηση σε όσα μας ταλανίζουν είναι η δράση και η αντίδραση. Μονάχα έτσι έχει τη δυνατότητα ο απλός καθημερινός άνθρωπος, ο ιδιώτης να ορθώσει το ανάστημά του, να βγει από το καβούκι του και να αποκτήσει την ταυτότητα του Πολίτη.

«Μια από τις τιμωρίες όταν δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου» είπε ο μεγάλος φιλόσοφος Πλάτων. Με αυτό το σκεπτικό, δηλαδή την επιτακτική ανάγκη της συμμετοχής στα κοινά, μπροστά μάλιστα στον κίνδυνο που διατρέχει ο τόπος από τη δράση καιροσκόπων και πολιτικάντηδων, κυρίως όμως με την βαθιά πεποίθηση ότι ο Αστακός και το Ξηρόμερο αξίζουν μια καλύτερη τύχη και πορεία εκθέτω τον εαυτό μου στη μεγάλη πρόκληση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Γνωρίζοντας τα προβλήματα του τόπου και παράλληλα αναγνωρίζοντας τα τρωτά και τα λάθη του παρελθόντος πιστεύω στην ανάγκη της αλλαγής, η οποία ποτέ δεν είναι ούτε ανώδυνη ούτε εύκολη ούτε ευκαιριακή. Είναι προσπάθεια συλλογική και χρονοβόρα. Ως εκ τούτου ακολουθώ τον συνδυασμό “Το Ξηρόμερο Αλλάζει- Επιλογή Ευθύνης” της κ. Κωνσταντίνας Σαμαρά, γιατί είμαι πεπεισμένος πως τόσο η ίδια η επικεφαλής όσο και οι αξιόλογοι συμπολίτες μας που την στελεχώνουν μπορούν να κάνουν την ανατροπή και να οδηγήσουν το Δήμο Ξηρομέρου σε ένα καλύτερο μέλλον. Δύσκολο εγχείρημα και μεγάλο στοίχημα!

Ενώνω λοιπόν τις προσωπικές μου δυνάμεις, τις γνώσεις μου, το ανεξάρτητο φρόνημα, την ευαισθησία και αγάπη μου για τον Αστακό με το συνδυασμό που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει ένα νέο ξεκίνημα στον τόπο μας, τον χαρισματικό αλλά παραμελημένο... Τον τελικό λόγο τον έχετε εσείς οι πολίτες. Η δύναμη της επιλογής βρίσκεται στα δικά σας χέρια σας. Εμπιστεύομαι την κρίση και το αίσθημα ευθύνης που πιστεύω ότι σας χαρακτηρίζει και προχωρώ σε αυτό τον αγώνα με ταπεινότητα αλλά και θάρρος.

Με εκτίμηση,
Δημήτριος Γκάτσης του Σωτηρίου
Γεωπόνος


Λίγα λόγια για μένα

Γεννήθηκα το 1973 στον Αστακό όπου μεγάλωσα και τελείωσα τη βασική μου εκπαίδευση. Στη συνέχεια σπούδασα στο Τμήμα Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και αποφοίτησα το 1999. Μετά τη στρατιωτική μου θητεία εργάζομαι ως γεωπόνος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξηρομέρου θέση την οποία υπηρετώ από το 2000 μέχρι σήμερα. Έχω επιμορφωθεί πάνω σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης. Τα τελευταία έτη δραστηριοποιούμαι στον πρωτογενή τομέα με την δημιουργία βιολογικού ελαιώνα. Μιλάω αγγλικά και γνωρίζω άριστα τη χρήση των Η/Υ. Συμμετείχα κατά το παρελθόν στα κοινά με την Κίνηση Πολιτών Αστακού. Διαμένω μόνιμα στον Αστακό. Αγαπώ τον αθλητισμό και ασχολούμαι με τη ποδηλασία.

1 σχόλιο:

  1. Δημήτρη μπράβο, μακάρι όλοι οι υποψήφιοι να είχαν τις δικές σου προθέσεις και ικανότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad