Ανακοίνωση του Δ.Σ. Αίολου Αστακού για την άνοδο της ομάδας στην Γ' Εθνική - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση του Δ.Σ. Αίολου Αστακού για την άνοδο της ομάδας στην Γ' Εθνική

Οι κόποι και οι προσπάθειες όλης της χρονιάς στέφθηκαν με επιτυχία το Σάββατο 3 Μαϊου στο κλειστό της Λιμνοπούλας στα Ιωάννινα όπου η ομάδα μας κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα στους αγώνες των μπαράζ για την άνοδο (Α.Γ.Σ.Ι. 77 - ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 78) ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Ε.Σ.Κ.ΑΒΔ.Ε και άξια για πρώτη φορά στην ιστορία μας θα αγωνιζόμαστε απο την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Το Δ.Σ της ομάδας ευχαριστεί τους παίχτες για την εκπληκτική εμφάνισή τους, τον προπονητή για την άψογη προπονητική τακτική του, τους συνοδούς της αποστολής για την ψυχολογική υποστήριξη και ορθή διαχείριση της ομάδας, τους φιλάθλους που κέρδισαν τη μάχη της κερκίδας για μια ακόμη φορά δίνοντας τον έκτο παίχτη στην ομάδα μας, τους παράγοντες των Ιωαννίνων για την φιλοξενία τους.

Το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 το όνειρο πολλών χρόνων έγινε πραγματικότητα. 

Για την επιτυχία αυτή αρκετοί βάλαμε από ένα λιθαράκι ο βράχος όμως είναι ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ που δεν είναι μόνο ο οικονομικός χορηγός της ομάδας είναι αυτός που και ψυχικά την στηρίζει, τον ευχαριστούμε και του αφιερώνουμε την επιτυχία.

ΤΟ Δ.Σ
Α.Μ.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad