Κελεπούρης Γιώργος: Να πάρουμε πίσω την Χώρα μας. Όχι στο Γερμανικό Ευρώ. - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

05 Μαΐου 2014

Κελεπούρης Γιώργος: Να πάρουμε πίσω την Χώρα μας. Όχι στο Γερμανικό Ευρώ.

Έχουν περάσει 4 χρόνια από την είσοδο της χώρας στο καθεστώς των Μνημονίων από την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, ενός πολιτικού που ακόμη έχει το θράσος να έχει δημόσιο λόγο.

Απροκάλυπτα το ΔΝΤ στις εκθέσεις του μιλάει για την “μεγαλύτερη ύφεση σε αναπτυγμένη χώρα σε καιρό ειρήνης.”

Ενδεικτικά αναφέρω ένα νούμερο: 3.795.000 άτομα είναι στα όρια του κοινωνικού αποκλεισμού ή σε κίνδυνο φτώχειας σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

Η πατρίδα μας έχει ξεφτιλιστεί πολλές φορές από τους Ευρωπαίους αξιωματούχους, και ιδιαίτερα από τους Γερμανούς “εταίρους” μας.

Ο Ελληνικός λαός έχει ενοχοποιηθεί, έχει περάσει “δια πυρός και σιδήρου.”

Οι εκπρόσωποι των δυνάμεων της καταστροφής Σαμαράς και Βενιζέλος δεν τόλμησαν να υπερασπίσουν την χώρα και τον Ελληνικό λαό.

Αντίθετα εφάρμοσαν την πιο άγρια πολιτική, μετατρέποντας την χώρα σε Γερμανική αποικία.

Ο απεσταλμένος της Μέρκελ κ. Ράιχενμπαχ αλωνίζει την Ελλάδα προσπαθώντας να μας δέσει πιο κοντά στο Γερμανικό άρμα και ταυτόχρονα να αρπάξει ότι καλύτερο έχει η χώρα μας.

Είναι το σύμβολο της Γερμανικής επικυριαρχίας.

Σε κάθε υπουργείο έχει στηθεί και μια επιτροπή από Τροικανούς που ελέγχουν ακόμη και την πιο ασήμαντη διοικητική πράξη.

Δεν περνάει κανένα νομοσχέδιο χωρίς την έγκριση της Τρόικας.

Τα κλειδιά της χώρας και η διοίκηση της, έχει παραδοθεί στους δανειστές μας.

Τα Μνημόνια και οι Δανειακές συμβάσεις έχουν μετατρέψει την οικονομία σε κρανίου τόπο και οδήγησαν την κοινωνία σε απόγνωση.

Τολμάνε να μιλάνε για ανάπτυξη σε μία χώρα που συνεχίζει την καταστροφική της πορεία. Τα νούμερα είναι αδιάσειστα: το ΑΕΠ από 193 δις το 2012 μειώθηκε σε 182 δις το 2013, η ανεργία από 22,8 το 2012 αυξήθηκε σε 25,8 το 2013, το χρέος από 303 δις το 2012 έφτασε τα 318 δις το 2013. Δανείζεται με βάση το Αγγλικό δίκαιο, πράγμα που δεν συμβαίνει σε καμιά χώρα της ευρωζώνης.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΥΡΩ

Να μπει η χώρα στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα για να μπορούμε να πουλάμε τα αγροτικά μας προϊόντα σε μια μεγαλύτερη αγορά μας λέγανε το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ.

Μπήκαμε λοιπόν και ιδού τα αποτελέσματα.

Το 1981 η αγροτική οικονομία απασχολούσε το 31% του ενεργού πληθυσμού.

Το ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων ήταν θετικό. Μετά την ένταξη μας το ισοζύγιο είναι μόνιμα και διαρκές αρνητικό. Κοντά στα 2 δις ευρώ έχει φτάσει σήμερα.

Το 80% των εισαγωγών αγροτικών προϊόντων προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση κυρίως Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία

Από χώρα εξαγωγής αγροτικών προϊόντων γίναμε εισαγωγέας.

Βασικά προϊόντα της Ελληνικής γης όπως ρεβίθια, φακές, πατάτες τα εισάγουμε.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η συμμετοχή μας στην Ε.Ε και ιδιαίτερα στην Ευρωζώνη έχει φέρει σημαντικά πλήγματα στην αγροτική μας οικονομία

Οι παλιές αλλά και νεότερες γενιές θα θυμούνται ότι την εποχή της δραχμής είχαμε παραγωγή, κάθε λαϊκή οικογένεια έχτισε σπίτι, σπούδασε παιδιά.

Θυμούνται ότι ο Ελληνικός λαός πορεύονταν όρθιος, με αξιοπρέπεια και περισσότερη δημοκρατία και δεν έστελνε τα παιδιά του μετανάστες.

Είναι η στιγμή που πρέπει να στείλουμε στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ανθρώπους που μπορούν να μας εκπροσωπήσουν με αξιοπρέπεια.

Να στείλουμε υποψηφίους του ΣΧΕΔΙΟΥ Β’ με επικεφαλή τον ΑΛΕΚΟ ΑΛΑΒΑΝΟ.Κελεπούρης Γιώργος
Υποψήφιος για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το ΣΧΕΔΙΟ Β’
Καταγωγή: Αετός Ξηρομέρου Αιτ/νιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad