Στο νυχτερινό κέντρο "Θέα" γιόρτασαν το πρωτάθλημα και την άνοδο οι παίκτες και η διοίκηση του Αίολου Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Μαΐου 2014

Στο νυχτερινό κέντρο "Θέα" γιόρτασαν το πρωτάθλημα και την άνοδο οι παίκτες και η διοίκηση του Αίολου Αστακού

Του Μπάμπη Δούκα

Μπορεί τα φλας να άναψαν για τη Βάνα Μπάρμπα, τη Νίνα Λοτσάρη, τον Βασίλειο Κωστέτσο και άλλους celebrities που βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο ΘΕΑ , για να απολαύσουν το πρόγραμμα και να διασκεδάσουν μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Πέγκυ Ζήνα, ωστόσο αυτοί που πραγματικά έκλεψαν την παράσταση ήταν άλλοι!

Πρόκειται για τους παίκτες, την διοίκηση και τους φίλους της ομάδας μπάσκετ του Αιόλου Αστακού, που γιόρτασε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ κατηγορίας και την άνοδό της στην Γ' Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Οι άνθρωποι της ομάδας από την όμορφη παραλιακή κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας είχαν τα δυο πρώτα τραπέζια στο μαγαζί και ήταν σίγουρα οι πιο κεφάτοι τύποι της βραδιάς. Τους καλωσόρισε ο Νίκος Οικονομόπουλος, δίνοντάς τους συγχαρητήρια ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον γνωστό επιχειρηματία Αποστόλη Πανταζή, βασικό χρηματοδότη της ομάδας ("Να χαίρεστε και τον πρόεδρο που είναι πρώτος μάγκας και αγαπάει τον τόπο του" ήταν η ατάκα του γνωστού τραγουδιστή). Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι πεντάδες λουλουδιών που χρησιμοποίησαν, με τον... λουλουδοπόλεμο να κρατά από την αρχή μέχρι το τέλος του προγράμματος!

Πάντα επιτυχίες στα παιδιά!


Δείτε φωτογραφίες και video από την βραδιά... 






















πηγή: athensmagazine / photo: Π.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad