Πανελλήνιο πρωτάθλημα υποβρύχιας σκοποβολής - Νικητής ο Μιχάλης Τσιμπίδης του ΝΑΟΑΣ - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Μαΐου 2014

Πανελλήνιο πρωτάθλημα υποβρύχιας σκοποβολής - Νικητής ο Μιχάλης Τσιμπίδης του ΝΑΟΑΣ

Ο σύλλογος Γλαύκος μετά από ανάθεση της ΕΟΥΔΑ διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα υποβρύχιας σκοποβολής του έτους 2014, το οποίο διεξήχθη στις 11 Μαΐου 2014, στο δημοτικό κολυμβητήριο του δήμου Φυλής, όπου λαμβάνουν χώρα τα τελευταία χρόνια οι συγκεκριμένοι αγώνες.

Νικητής και Πρωταθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα της ακρίβειας, ο αθλητής του ΝΑΟΑΣ Τσιμπιδης Μιχάλης, με πολλές συμμετοχές (29) από όλη την Ελλάδα, και μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς τα αγωνίσματα ακολουθούν τον νέο Πανευρωπαϊκό κανονισμό της CMAS.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο αθλητής του ΝΑΟΑΣ Γιαννάτος Γιώργος που βρέθηκε σε μια άτυχη μέρα καθώς αρκετές δυσκολίες δεν του επέτρεψαν να δείξει το επίπεδό του.

Η συμμετοχή στο φετινό Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πρωταθλητή Τσιμπίδη Μιχάλη είναι γεγονός, καθώς ανήκει πλέον στην ομάδα της Εθνικής Ελλάδος.

Περισσότερες λεπτομέρειες για των αγώνα :http://www.glafkos.gr/agwnes_2014/

1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad