Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Περί δημοσκοπήσεων ο λόγος... - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Μαΐου 2014

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Περί δημοσκοπήσεων ο λόγος...

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ…

Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα, περί δημοσκοπήσεων και α"Αιχμή" του Μεσολογγίου, ως γραφείο τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ με υποψήφιο δήμαρχο τον Ηλία Γεωργαλή θα θέλαμε να κάνουμε τα παρακάτω σχόλια:

Κοινή είναι πλέον και διάχυτη η διαπίστωση, της αδυναμίας και της ανικανότητας, της σημερινής δημοτικής αρχής, την οποία εκπροσωπεί η κα Κουμανδράκη, να διαχειριστεί τις απλές ανάγκες, τα προβλήματα, αλλά και την προοπτική ανάπτυξης αυτού του τόπου.

Έτσι λοιπόν η εν λόγω “Υποψήφια” προσπαθώντας να ξεγελάσει η πιο σωστά να κάνει τον δημότη να ξεχάσει αυτό που χρόνια βλέπει καθημερινά, δηλαδή το μηδενικό της έργο, με φληναφήματα, και κόλπα, ως άλλος “ταχυδακτυλουργός” έβγαλε από το μανίκι της το χαρτί των δημοσκοπήσεων, παρουσιάζοντας, αν είναι δυνατόν, τον εαυτό της και τον συνδυασμό της, στην πρώτη θέση.

Και για να γίνουν πιο “πιστευτά” τα αποτελέσματα της εν λόγω δημοσκόπησης, παρουσιάζει στην προτίμηση των ψηφοφόρων ως δεύτερο (γιατί έτσι την βολεύει) τον κο Γαλούνη.

Δηλαδή παρουσιάζει ως “πετυχημένο” έναν παλαιοκομματικό “παράγοντα” που φέρει τεράστιες ευθύνες για τα ελλείμματα, την χρεοκοπία και την οριστική διάλυση της ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, και των δραστηριοτήτων της, όπως του SUPER MARKET το οποίο “σφάλισε”, ενώ οι υπάλληλοί της πληρώνονται από την Ε.Α.Σ ΑΓΡΙΝΙΟΥ;;;.

Παρουσιάζει ως δεύτερο, η εν λόγο δημοσκόπηση (γιατί έτσι βολεύει) έναν ‘’παράγοντα’’ που φέρει μεγάλες ευθύνες, τόσο για την εναπόθεση των καρκινογόνων ελαστικών από τον εσωτερικό χώρο των αποθηκών της ΕΝΩΣΗΣ στη θέση ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑ ΜΑΧΑΙΡΑΣ, σε παρακείμενο χώρο αυτών, όσο και για την μη οριστική απομάκρυνση, μέρους αυτών των ελαστικών, αφού ακόμη και σήμερα παρά την πιστοποιημένη επικινδυνότητα τους από την πολιτεία, για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία και παρά την υπάρχουσα εντολή για την απομάκρυνση τους, παραμένουν ακόμα εκεί.

Και η κοινή λογική λέει: Είναι δυνατόν οι πολίτες του δήμου Ξηρομέρου να έχουν παραφρονήσει;

Η απάντηση είναι: ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΟΧΙ.

Ο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ!!!!!

Όσο για τις δημοσκοπήσεις “Κυριακή κοντή γιορτή”, αφού στις κάλπες δεν συμμετέχουν οι κατά “παραγγελία δημοσκοπήσεις” αλλά οι δημότες ψηφοφόροι 


που θα αναδείξουν την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ πρώτη δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad