«Συμπολιτεία Ξηρομεριτών»: Επικίνδυνα ήθη για το Δήμο Ξηρομέρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Μαΐου 2014

«Συμπολιτεία Ξηρομεριτών»: Επικίνδυνα ήθη για το Δήμο Ξηρομέρου

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΗΘΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ο πανικός είναι κακώς σύμβουλος. Οδηγεί, κάποιους σε απαράδεκτες, για τους συμπολίτες μας, ενέργειες. Χρησιμοποιούν τις όποιες αντικειμενικές οικονομικές αδυναμίες, για να υφαρπάξουν την ψήφο τους.

Αυτή την ερμηνεία έχει η διανομή ζυμαρικών, με τυμπανοκρουσίες, τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές, σε πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες έχουν μάθει να ζουν με αξιοπρέπεια.

Η βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας, για να είναι ειλικρινής, γίνετε χωρίς φανφάρες και με διακριτικότητα. Διαφορετικά λαϊκίζουμε και περιφρονούμε όλους όσους χρειάζονται πραγματικά την βοήθεια μας.

Η ανωτέρω ενέργεια, στη χρονική στιγμή που έγινε, χάνει το νόημα της και δείχνει τον καιροσκοπισμό αυτών που την προσφέρουν και φανερώνει καθαρά τους σκοπούς όλων αυτών των αγαθοεργιών που το τελευταίο διάστημα επιδίδονται και που δεν είναι άλλοι από τα προσωπικά οικονομικό- πολιτικά συμφέροντα.

Με λίγα λόγια και απλά: Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, χωρίς να λογαριάζουν τίποτα. Καταπατούν κάθε έννοια αξιοπρέπειας για να επιτύχουν την ανάληψη της εξουσίας. Γι’ αυτούς πρώτα το συμφέρον τους και μετά ο άνθρωπος.  

Νέα και επικίνδυνα ήθη για το Δήμο μας.

Τους αφήνουμε στη κρίση των συμπατριωτών μας .

Συνεχίζουμε τον ωραίο αγώνα, μαζί με τους συμπατριώτες μας για την τελική νίκη, την νίκη των αξιών, με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο Δημότη ψηφοφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad