Γιώργος Κουνάδης: Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του κ.Αγιοστρατίτη και τον εργαζομένων στην οξυά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

16 Μαΐου 2014

Γιώργος Κουνάδης: Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του κ.Αγιοστρατίτη και τον εργαζομένων στην οξυά

Στη φωτογραφία διακρίνεται η νήσος οξυά και δίπλα της απεικονίζεται ο συνδημότης μας απο τον Αστακό κύριος Γεώργιος Κουνάδης ο οποίος επιβλέπει την πρόοδο των εργασιών και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του κυρίου Αγιοστρατίτη και τον εργαζομένων στην οξυά.

Το πλάνο ανάπτυξης και αξιοποίησης της οξυάς το οποίο εκπονήθηκε από το διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο aaAssociates/Στέλιος Αγιοστρατίτης και Συνεργάτες Αρχιτέκτονες Μηχανικοί Ε.Π.Ε.

Σε συνεργασία με άλλα ελληνικά μελετητικά γραφεία ετοιμάστηκε η μελέτη της μεγάλης αυτής επένδυσης η οποία οταν θα ολοκληρωθεί, θα βάλει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τουριστικό και πολιτιστικό χάρτη καθώς θα πρόκειτε για ενα μοναδικό θέρετρο το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα οχι μόνο της περιοχής αλλά και όλης της χώρας.

Ο Γεώργιος Κουνάδης είναι και υποψήφιος στην δημοτική κοινότητα Αστακού με το συνδιασμό Δυνατό Ξηρόμερο του ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ.

Γιώργος Κουνάδης

1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad