Η Αλυζία ψηφίζει Ντίνα Σαμαρά! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Μαΐου 2014

Η Αλυζία ψηφίζει Ντίνα Σαμαρά!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Aστακός, 6/5/2014

Μετά τον Αστακό και η Αλυζία. Πλήθος κόσμου από Κανδήλα, Μύτικα, Βάρνακα, Αρχοντοχώρι και Παναγούλα συγκεντρώθηκαν για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού “ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ- Επιλογή ευθύνης” χτες το βράδυ στην Κανδήλα.

«Η ΑΛΥΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ» είπε η Ντίνα Σαμαρά και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους. Την υποψήφια Δήμαρχο Ξηρομέρου προλόγισε η δημοσιογράφος κ. Νανά Θεοδωροπούλου. Στην ομιλία της η Ντίνα Σαμαρά αφού απαρίθμησε μια σειρά από σημαντικά έργα που έχουν γίνει ή έχουν δρομολογηθεί από την παρούσα Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου για την Δημοτική Ενότητα Αλυζίας έδωσε τους στόχους του συνδυασμού της για την νέα πενταετία.

«ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΧΘΕΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ, ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ» ανέφερε η κ.Ντίνα Σαμαρά και έφερε σαν παράδειγμα το σκάνδαλο με την είσπραξη των Δημοτικών τελών στον πρώην Δήμο Αλυζίας.

«ΑΠΟΨΕ Η ΑΛΥΖΙΑ ΜΙΛΗΣΕ, Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ» με τα δύο αυτά συνθήματα έκλεισε την ομιλία της η Υποψήφια Δήμαρχος Ξηρομέρου μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
“ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης” Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad