«Συμπολιτεία Ξηρομεριτών»: Απάντηση σε άρθρο του κ.Γαλούνη για το νερό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

06 Μαΐου 2014

«Συμπολιτεία Ξηρομεριτών»: Απάντηση σε άρθρο του κ.Γαλούνη για το νερό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Απάντηση στο άρθρο «Η Μαρία Αντουανέτα και τα Περιέ: Το νερό νεράκι στο Δήμο Ξηρομέρου» 
 
(Από ανάρτηση σε blog στις 5/05/2014)

Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση λέει μισές αλήθειες, συνεπώς ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ.

1) Το Δ. Ξηρομέρου δεν τον μήνυσαν οι κρατικές υπηρεσίες, αλλά τρεις συμπολίτες μας (Μπόνης Δημήτρης, Πέτας Χρήστος και Μάντζαρης Λευτέρης),

2) Ο κ. Γαλούνης ως δημοτικός σύμβουλος, όχι μόνο δεν κατέθεσε μήνυση ο ίδιος, ως όφειλε, εκ της Θέσεώς του, αλλά ούτε καν ασχολήθηκε με το πρόβλημα κι ο λόγος ήταν ότι τότε διήγε το μήνα του μέλιτος με την κ. Ντίνα Κουμανδράκη.

3) Στη συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο, με θέμα το νερό, κατόπιν πρωτοβουλίας της τότε κίνησης πολιτών, σήμερα Συμπολιτείας ο κ. Γαλούνης σχεδόν δεν άνοιξε το στόμα του για να καταγγείλει την εγκληματική ανυπαρξία της δημοτικής αρχής και πάλι ως όφειλε.

4) Στο δικαστήριο που έγινε τιμωρήθηκαν δυο αντιδήμαρχοι της περιόδου 2008-2010 και δυο αντιδήμαρχοι της σημερινής δημοτικής αρχής (ο ένας εξ αυτών δεν συμμετέχει στις εκλογές, στηρίζει όμως το κ. Γαλούνη, ο άλλος σα να μην τρέχει τίποτε κατέρχεται στις εκλογές για να ολοκληρώσει το έργο του, δηλαδή να μας στείλει αδιάβαστους, με το συνδυασμό της κ. Ντίνας Κουμανδράκη).

Τέλος και οι δυο υποψηφιότητες του κ. Γαλούνη και της κ. Κουμανδράκη είναι μεν οι δυο όψεις, αλλά του ίδιου νομίσματος κι έχουν προκαλέσει τεράστια ζημιά με τη δράση και την απραξία τους στο τόπο.

Μην προκαλούν άλλο.
Ας κάνουν κι ένα καλό, αυτό της αποχώρησης τους από τα κοινά.
Θα έχουμε κάτι για να τους μνημονεύουμε.

1 σχόλιο:

  1. κ. Γεωργαλη, εσεις σαν απλος πολιτης τι κανατε για το νερο;; σαν ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ; να σας πω εγω;;; εισασταν στις καφετεριες με εφημεριδα και υφος βαρυ...
    κι οταν ξεκινησε η πληροφορηση για το ποτε θα γινουν εκλογες, πηγαν οι "δικοι" σας και μηνυσαν.. διοτι τοσα χρονια το ιδιο θεμα... ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;;;;; ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;;
    καλο θα ηταν να βλεπουμε και πισω απο το τεντωμενο δαχτυλο... οχι οσα μας δειχνουν... αλλα οσα μας κρυβουν.. καλη τυχη και σ εσας και στους υπολοιπους.. ουτως η αλλως στα λογια ειμαστε ολοι πρωτοι και στις κατηγοριες..
    ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΝΑΙ, ΕΧΩ ΦΤΑΙΞΕΙ, ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ.. ΟΛΟΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad