Παναγιώτης Στάϊκος: Τελικά ο κύριος Κουβέλης απέδειξε μόνος του περίτρανα ότι ήταν πολύ λίγος για ηγέτης - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Μαΐου 2014

Παναγιώτης Στάϊκος: Τελικά ο κύριος Κουβέλης απέδειξε μόνος του περίτρανα ότι ήταν πολύ λίγος για ηγέτης

Τελικά ο κύριος Κουβέλης απέδειξε μόνος του περίτρανα, ότι ήταν πολύ λίγος για ηγέτης.

Ο κύριος Κουβέλης σήμερα με μια ψευτοπαραίτηση, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής απέδειξε μόνος του περίτρανα, ότι ήταν πολύ λίγος για ηγέτης.

Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας και έχει και νίκες και ήττες. Η ήττα δεν είναι ντροπή (σημασία έχει το ταξίδι για την Ιθάκη λέει ο ποιητής), ντροπή είναι να μην αναγνωρίζεις με λεβεντιά την ήττα. Οι πραγματικοί ηγέτες όταν οδηγήσουν το κόμμα τους σε συντριβή (ακόμη και αν δεν φταίνε. Αλήθεια κύριε Κουβέλη πιστεύετε πως δεν φταίτε;) λένε δύο κουβέντες με λεβεντιά και υπευθυνότητα: Αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη και παραιτούμαι από Πρόεδρος του κόμματος.

Εσείς όμως δεν φθάνει που δεν είχατε την λεβεντιά να το πείτε αυτό την Κυριακή το βράδυ, έρχεστε σήμερα Τετάρτη και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής μας κουφάνατε, λέγοντας πως θέτετε την παραίτησή σας στην διάθεση των οργάνων του κόμματος.

Ντροπή σας.

Λέγατε πως είστε Δημοκράτης. Ο πραγματικός Δημοκράτης – Ηγέτης δεν έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη για το κόμμα του. Και εσείς έχοντας καβαλήσει το καλάμι και με ύφος 100 Καρδιναλίων, όχι μόνο δεν αντιλαμβανόσασταν το μήνυμα και την αγωνία των μελών του κόμματός σας, αλλά δεν ακούγατε και τον Σύντροφο- Αδερφό σας, από τα φοιτητικά σας χρόνια κύριο Λυκούδη, τον οποίο πίκρανες και παρά ταύτα εκείνος ήταν δίπλα σου μέχρι το Αυτοκαταστροφικό σου τέλος.

Αυτό σου το τέλος το είχα προβλέψει και σε είχα προειδοποιήσει στην Δημόσια Δήλωση στήριξή μου στο ΠΟΤΑΜΙ. Τελικά όσοι δεν λαμβάνουν το σφυγμό της Κοινωνίας για την μεγάλη Κεντροαριστερά θα τους καταπιεί το ΠΟΤΑΜΙ.

Τελικά εμείς που στηρίξαμε εθελοντικά και οικονομικά με τις λίγες μας δυνάμεις το ΠΟΤΑΜΙ, αισθανόμαστε μεγάλη χαρά για την ανταπόκριση των απλών ανθρώπων και τους ευχαριστούμε θερμά, στους οποίους είχαμε πει , ότι εάν παίρναμε ποσοστά 3 και 4% θα πηγαίναμε σπίτι μας, παραχωρώντας την θέση μας σε κάτι άλλο Νέο που θα έπειθε καλλίτερα εκείνο. Όμως ο λαός μας εμπιστεύθηκε με το πολύ τιμητικό αποτέλεσμα του 6,6%, το οποίο ήρθε με αγώνα 88 ημερών, χωρίς γραφεία, οργανώσεις και με πολύ λίγα χρήματα που βάλαμε μεταξύ μας.

Εμείς δεν θα τους διαψεύσουμε, γιατί θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα στην Χώρα, χωρίς να καταστρέψουμε την Χώρα, μέσα από συνεργασίες χωρίς παζάρια για Υπουργεία, Υφυπουργεία και καρέκλες Προέδρων Δημοσίων Οργανισμών, αλλά επί τη βάσει Προγραμματικών Θέσεων και Συγκλίσεων. Αυτή η εμπιστοσύνη του λαού μας αναδεικνύει σε Βασικό Πυλώνα της Δημιουργίας της Μεγάλης Κεντροαριστεράς, την οποία δεν μπορείτε και δεν πρέπει να εμποδίσετε κύριε Κουβέλη.

Και προσωπική μου θέση κύριε Κουβέλη είναι, ότι τώρα πλέον εάν θέλετε να περισώσετε, ότι έχει απομείνει από την προσωπική σας διαδρομή, μετά την μη υπευθυνότητα και μη λεβεντιά την Κυριακή το βράδυ, θα πρέπει αύριο κόλας να παραιτηθείτε και από Βουλευτής, ανοίγοντας τον δρόμο για το Νέο στο κόμμα της ΔΗΜΑΡ, το οποίο θα δώσει χαρά στην βάση του κόμματος και θα συμβάλει στο όραμα για την μεγάλη Κεντροαριστερά, το οποίο εσύ γκρέμισες, θέλω να πιστεύω άθελά σου.

Αστακός 28/5/2014

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.


Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad