Σπύρος Ν. Γιαννέλης: Αξιολόγηση εκλογικού αποτελέσματος - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Μαΐου 2014

Σπύρος Ν. Γιαννέλης: Αξιολόγηση εκλογικού αποτελέσματος

Με τις επιλογές του ο Ελληνικός λαός, άνοιξε νέους δρόμους με ελπίδα για το μέλλον το δικό του, των παιδιών του και ολόκληρης της κοινωνίας. Ο πολύμορφος αγώνας συνεχίζεται, για μια αληθινή Δημοκρατία πού σέβεται τον άνθρωπο και απαντάει στις βασικές του ανάγκες, για αξιοπρεπή επιβίωση,εκπαίδευση και πολιτισμό.

Όσον αφορά τον Δήμο μας, διατυπώθηκαν προεκλογικά, μεγαλόπνοα σχέδια και προγράμματα στρατηγικής ανάπτυξης. Ο Δήμος μας δεν έχει μεγάλες δυνατότητες για τέτοιας κλίμακας έργα. Μπορεί όμως να εξασφαλίσει στους δημότες του, βασικές υπηρεσίες που αφορούν την καθημερινότητά του όπως φως, νερό, καθαριότητα, ασφαλείς δρόμους, ελεύθερη πρόσβαση στις -περιφραγμένες- παραλίες και βέβαια ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο με πράξεις και ενέργειες να συμβολίζουν την ενότητα και συνοχή της κοινωνίας του δήμου μας.

Εύχομαι όπως κάθε απλός δημότης, στη νέα Δημοτική Αρχή καλή επιτυχία στην αποστολή της.

Σπύρος Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad