Δήλωση υποψηφιότητας Χριστίνας Μαυρέλη με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητο Ξηρόμερο» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Μαΐου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Χριστίνας Μαυρέλη με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητο Ξηρόμερο»

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΣΣΕΣ,

Ονομάζομαι Χριστίνα Μαυρέλη του Λάμπρου και με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό του Αναστάσιου Κατσιπάνου «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ».

Όσον αφορά την ταυτότητα μου, είμαι βέρα Ξηρομερίτισσα από μία πολύτεκνη οικογένεια που έχει ρίζες στις Φυτείες Ξηρομέρου.

Είμαι 20 ετών και σπουδάζω στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα της Νομικής. Επιπροσθέτως, πέρα από τις σπουδές που τελώ, μέσα από τον κλάδο των σπουδών μου, είχα την ευκαιρία να διευρύνω και να εξειδικεύω ολοένα και περισσότερο τις γνώσεις μου στον τομέα της Πολιτικής Επιστήμης και της Δημόσιας Διοίκησης(Τοπικής Αυτοδιοίκησης). Αξίζει, ακόμα, να αναφερθεί , πως στο βιογραφικό μου κατέχω βεβαιώσεις από σεμινάρια παρακολούθησης: Πολιτικής ανάλυσης, Διεθνών Σχέσεων και από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών(Ε.Κ.Κ.Ε) στο τομέα της Στατιστικής στην Κοινωνική Έρευνα.

Εν τέλει , κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας μου, είχα την ευκαιρία να αναπτύξω τις δεξιότητες και τη γνώση μου , διατελώντας επιστημονικό έργο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Γι’ αυτό το λόγο είναι ιδιαίτερη τιμή μου, λόγω της ειδικότητας μου να συμμετάσχω σε μια σοβαρή ομαδική προσπάθεια και να μεταδώσω τις γνώσεις και τις ιδέες μου στον τόπο που γεννήθηκα και αγαπώ.

Η σημερινή κρίση αποτελεί πρόκληση για τη γενιά μου. Η ανάλυσή της, η διαχείρισή της και η παροχή των ενδεδειγμένων λύσεων αποτελεί μέλημα όλων των ανθρώπων της γενιάς μου. Ανήκω στη νέα γενιά επιστημόνων που μπορούν να αλλάξουν την Ελλάδα. Μπορούν να συμβάλλουν στην αλλαγή νοοτροπίας και στον τρόπο που ασκείται μέχρι σήμερα η πολιτική. Πρέπει όλοι να συμμετάσχουμε σε αυτή την προσπάθεια και όχι να παρακολουθούμε απαθείς τις εξελίξεις.

Ιδιαίτερα, η συμμετοχή των νέων ανθρώπων, στην κοινή μας προσπάθεια είναι πολύτιμη και αναγκαία. Είναι και συμβολική, γιατί δείχνει ότι ο νέοι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το μέλλον της πόλης τους και της πατρίδας, αλλά και ουσιαστική. Το Ξηρόμερο χρειάζεται ανθρώπους με φρέσκα μυαλά και ιδέες, τα οποία σε συνδυασμό με το έμπειρο βλέμμα και την σιγουριά των μεγαλύτερων, θα καταφέρουν να χτίσουν γερά θεμέλια για την δημοτική μας κοινότητα. Μια κοινότητα που θα αφήσει τόπο για τα νιάτα. Οι νέοι είναι το μέλλον και η συνέχειά μας. «Ας δώσουμε χώρο στα νιάτα να μεγαλουργήσουν».

Κλείνοντας το λόγο μου θα ήθελα κυρίως να αναφέρω, ό,τι όλοι και όλες στο Ανεξάρτητο Ξηρόμερο, αρχίζοντας από τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου Αναστάσιο Κατσιπάνο και φτάνοντας στον καθένα από τους υποψήφιους, τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, θα δώσουμε έναν καθημερινό αγώνα για την υπεράσπιση και την αναγέννηση του τόπου μας, προτάσσοντας τις αξίες της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας σε ρήξη με κατεστημένα συμφέροντα και αντιλήψεις.

Σας καλώ, λοιπόν, Ξηρομερίτες & Ξηρομερίτισσες και ιδιαίτερα τη νεολαία μας , με αίσθημα ευθύνης στις 18 Μαΐου, να συμβάλλεται με την ψήφο σας στην προσπάθεια μου, για ένα καλύτερο Ξηρόμερο.

Με εκτίμηση, Χριστίνα Μαυρέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad