Ερωτόκριτος Γαλούνης: Θερμές ευχαριστίες! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

19 Μαΐου 2014

Ερωτόκριτος Γαλούνης: Θερμές ευχαριστίες!

Θερμές ευχαριστίες - Δεν εφησυχάζουμε, δεν σταματάμε - Η νίκη είναι κοντά

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες

Τα μέλη του συνδυασμού μας και εγώ προσωπικά, νοιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε βαθιά και ειλικρινά. Δώσαμε τον καλό αγώνα ενάντια στο καθεστώς Σαμαρά στο Δήμο Ξηρομέρου. Ένα καθεστώς που με νύχια και με δόντια, με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο προσπαθεί να παραμείνει στην εξουσία. Μέχρι και κατασκευασμένα γκάλοπ μας παρουσίασαν όπου εμφανίζονταν εννιά μονάδες μπροστά.

Τώρα τι έχουν να πουν; Πως έπεσαν δώδεκα μονάδες έξω; Απλώς διότι το έφτιαξαν οι ίδιοι για να επηρεάσουν το φρόνημα των Ξηρομεριτών.

Όμως ο αγώνας δεν τελείωσε. Κερδήθηκε η πρώτη μάχη. Η τελική μάχη δίνεται τη Κυριακή που μας έρχεται.

Σας καλώ όλους σε επαγρύπνηση. Δεν εφησυχάζουμε, δεν σταματάμε. Προχωράμε μπροστά για τη μεγάλη νίκη. Αυτή που θα σημάνει την απαρχή μιας νέας πορείας, στον πολύπαθο Δήμο μας.

Ευχαριστούμε τους Κυρίους Ηλία Γεωργαλή, Μάκη Βότση και Τάσο Κατσιπάνο για τον έντιμο αγώνα τους και απευθυνόμαστε στους ίδιους και στους συνδημότες μας που τους επέλεξαν. Μας ενώνει η ίδια αγωνία για το μέλλον του Ξηρομέρου. Βοηθήστε τον τόπο να σταθεί στα πόδια του. Έχουμε καταθέσει το πρόγραμμα μας και πάνω εκεί θα δουλέψουμε. Ελάτε να αγωνιστούμε μαζί, με διάλογο και κατανόηση. Για το καλό του Ξηρομέρου. Απευθυνόμαστε σε όσους αισθάνονται καταπιεσμένοι και φοβούνται τη δύναμη της εξουσίας. Απελευθερωθείτε. Εκδηλωθείτε στην κάλπη. Η δυναστεία έπεσε.

Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους ετεροδημότες που έσπευσαν με κάθε μέσο να εκδηλώσουν τη θέληση τους. Την Κυριακή σας χρειαζόμαστε ξανά. Στηρίξτε μας ν' αλλάξουμε το μέλλον του Ξηρομέρου.

Όλοι μαζί μπορούμε.
Η νίκη είναι κοντά.

Ερωτόκριτος Γαλούνης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου

1 σχόλιο:

  1. "Δώσαμε τον καλό αγώνα ενάντια στο καθεστώς Σαμαρά στο Δήμο Ξηρομέρου. Ένα καθεστώς που με νύχια και με δόντια, με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο προσπαθεί να παραμείνει στην εξουσία." Καλο αγώνα?Σαν αυτόν του Αιόλου? Οι άλλοι έχουν αθέμιτα μέσα και σεις πάτε με το σταυρό στο χέρι? Τι να γίνει, θα γίνουμε και μεις σαν τον Πειραια και τον Βόλο! Τα μεσα που χρησιμοποιείται εσεις θα μας τα πείτε εσεις ή αυτοί που θα κυβερνήσουν πραγματικά αν βγείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad