Αγνή Τριάντη: Από τη διαδικασία των εκλογών βγήκα πιο σοφή, αρκετά κερδισμένη, και πολύ πικραμένη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Μαΐου 2014

Αγνή Τριάντη: Από τη διαδικασία των εκλογών βγήκα πιο σοφή, αρκετά κερδισμένη, και πολύ πικραμένη

Συμπολιτες θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσοι τιμησαν με την ψηφο τους τοσο τον συνδυασμο «Αντισταση πολιτων Δυτικης Ελλαδας» οσο και εμενα προσωπικα. Απο ολη αυτη τη διαδικασια των εκλογων βγηκα πιο σοφη, αρκετα κερδισμενη, και πολυ πικραμενη.

Πιο σοφη γιατι διαπιστωσα οτι η ενασχοληση με το κοινα δεν ειναι υποθεση για αθωους σαν και μενα αλλα για επαγγελματιες του ειδους που ζωντας χρονια απο αυτο εχουν ριζωσει τοσο βαθια στη κοινωνια που ειναι αδυνατο να ξεριζωθουν. Μαζι μ' αυτους δυσκολα ξεριζωνεται και η συναλλαγη, ο εκμαυλισμος συνειδησεων, η κοροιδια, το ψεμα.

Αυτη ειναι η τεχνογνωσια τους, μια τεχνογνωσια που στο κομμα το οποιο ανηκω ευτυχως δεν υπαρχει και ας χανουμε τις εκλογες.

Κερδισμενη γιατι περιδιαβαινοντας την Αιτ/νια γνωρισα αυτο τον ομορφο τοπο, αυτα τα ομορφα χωρια που τα περισσοτερα παρουσιαζουν εικονα εγκαταλειψης, γνωρισα πολλους ανθρωπους και νομιζω οτι κερδισα πραγματικους φιλους. Γεια σου φιλε Σπυρο.

Πικραμενη γιατι διαπιστωσα στην πραξη το "κανεις προφητης στον τοπο του".......

Πιστευω πως στην Αιτωλοακαρνανια αξιζει μια καλυτερη τυχη και δυστυχως το καλυτερο δεν μπορεις να το πετυχεις ψηφιζοντας ανθρωπους βουτηγμενους στην ανηθικοτητα, στην ιδιοτελεια και στην ανεντιμοτητα ακομη κι αν σου ταζουν τον ουρανο με τ' αστρα.

Και παλι ευχαριστω.


ΤΡΙΑΝΤΗ ΑΓΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad