Δήλωση υποψηφιότητας Πηνελόπης Μπουζάκη με τον συνδυασμό «Το Ξηρόμερο Αλλάζει - Επιλογή ευθύνης» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Μαΐου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Πηνελόπης Μπουζάκη με τον συνδυασμό «Το Ξηρόμερο Αλλάζει - Επιλογή ευθύνης»

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Αστακό Αιτ/νίας. Η οικογένεια μου «επένδυσε» της ζωή της στον τόπο αυτό. Όταν στα 18, έφευγα για την Πάτρα, απ’ όπου και αποφοίτησα από την Πολυτεχνική Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, ένα πράγμα είχα κατά νου… να γυρίσω πίσω, όχι πια ως μαθήτρια, αλλά ως δραστήρια επαγγελματίας και ενεργή κάτοικος του τόπου μου.

Πέντε χρόνια μετά, η επιθυμία μου δεν άλλαξε. Εν όψει κρίσης, παρακολουθούσα πληθώρα συμφοιτητών μου να μεταναστεύουν, γεγονός που με προβλημάτισε, καθώς δεν ήθελα να γίνω μία από αυτούς. Τότε, η επιθυμία μου έγινε πράξη. Γύρισα στα πάτρια εδάφη και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να παλέψω για τον τόπο αυτό, τον όμορφο τόπο μας…

Η υπόσχεση αυτή με ώθησε στο να δηλώσω υποψηφιότητα στο συνδυασμό της κας Σαμαρά. Πιστεύω, πως αυτός ο συνδυασμός-αποτελούμενος από νέα, αξιόλογα και δραστήρια άτομα-θα πετύχει τον κοινό στόχο όλων μας… έναν Αστακό «φιλόξενο από κάθε σκοπιά» για τον καθένα μας. Για το στόχο αυτό, στις 18 Μάη η ψήφος όλων μας είναι σημαντική.


Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad