Π.Κοκκινοβασίλης: Η αποχή δεν είναι λύση. Η αδιαφορία είναι επιλογή σιωπής και όχι λόγου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

12 Μαΐου 2014

Π.Κοκκινοβασίλης: Η αποχή δεν είναι λύση. Η αδιαφορία είναι επιλογή σιωπής και όχι λόγου

Φίλες και φίλοι,

Υπό το πρίσμα των επικείμενων εκλογών της 18ης Μαΐου, θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι η αποχή από την ψήφο, δεν είναι απάντηση στα προβλήματα της κοινωνίας, είναι απραξία.

Διανύουμε μια εποχή έντονης κοινωνικής δυσαρέσκειας και αβεβαιότητας για το αύριο. Μιας δυσαρέσκειας που αγγίζει τα όρια της αδιαφορίας για την πολιτική. Αδιαφορίας που όμως δεν είναι απάντηση στα προβλήματα που μας ταλανίζουν.

Με την απομάκρυνσή μας από την κάλπη, δεν επιλύονται τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, παρά μόνο υπονομεύεται το δημοκρατικό πολίτευμα, που προϋποθέτει ενεργή συμμετοχή των πολιτών.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας, και το «Δικαίωμα στην Πρόοδο», κατάφερε, παρά τη δυσμενή συγκυρία και την υφεσιακή τροχιά της χώρας, ν’ αφήσει το δημιουργικό αποτύπωμά του και να χαράξει μια σαφή πορεία ελπίδας και ανάπτυξης.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω, ζητώ τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη. Γιατί πιστεύω ότι και με τη δική μου συμμετοχή, θα μπορέσω να βοηθήσω σε αυτό το δημιουργικό έργο που χαράζει ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Στηρίζοντας ανθρώπους που εργάζονται και δραστηριοποιούνται στην κοινωνία, θα επιτύχουμε τον στόχο μας. Ανθρώπους που ξέρουν τα προβλήματα του Τόπου από κοντά και μπορούν να τα αναδείξουν και να πολεμήσουν για την επίλυσή τους.

Σε λίγες μέρες ερχόμαστε αντιμέτωποι με την κάλπη. Αντιμέτωποι με τη μόνη δύναμη που έχουμε εμείς οι πολίτες στα χέρια μας. Την ψήφο. Άλλωστε, όπως είπε και ο διαχρονικός Αβραάμ Λίνκολν «Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου…»

Διότι η αποχή δεν είναι λύση.

Η αδιαφορία είναι επιλογή σιωπής και όχι λόγου.


ΚΟΚΚΙΝΟΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ (ΤΑΚΗΣ)
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
με το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad