Απάντηση του συνδυασμού "Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο πολίτης" σχετικά με τις δημοσκοπήσεις - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

15 Μαΐου 2014

Απάντηση του συνδυασμού "Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο πολίτης" σχετικά με τις δημοσκοπήσεις

Ρωτήσαμε στο προηγούμενο δελτίο τύπου την εφημερίδα ΑΙΧΜΗ ποιος παρήγγειλε την δημοσκόπηση που παρουσίασε πριν λίγες ημέρες και μας απάντησε η ίδια η εφημερίδα.

Δηλαδή την ΑΙΧΜΗ και το αναγνωστικό της κοινό ενδιέφερε περισσότερο ποιος θα είναι ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κι όχι ποιος θα είναι στη πρωτεύουσα του νομού Μεσολόγγι όπου είναι η έδρα της εφημερίδας ή στο δεκαπλάσιο Αγρίνιο; Και θέλει να τη πιστέψουμε; Αυτά είναι αστειότητες.

Όσο για τα αποτελέσματα, τα οποία τα αμφισβητούμε ευθέως και σαφώς, τρεις μέρες έμειναν, θα δούμε ποιος έχει δίκιο.

Στην ιστοσελίδα του συνδυασμού μας: www.dinatoxiromero.gr παρουσιάζουμε δημοσκόπηση η οποία έγινε για λογαριασμό μας, όπου φαίνεται καθαρά ποιος προηγείται και με διαφορά από τον δεύτερο.

Οι κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις που δήθεν έγιναν από άλλους δεν θα σας σώσουν κ. Κουμανδράκη – Σαμαρά.

Κυριακή, κοντή γιορτή.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad