«Το Ξηρόμερο Αλλάζει - Επιλογή ευθύνης»: Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ακόμα και τους πολύτεκνους - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

14 Μαΐου 2014

«Το Ξηρόμερο Αλλάζει - Επιλογή ευθύνης»: Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ακόμα και τους πολύτεκνους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός,14/05/2014

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης, της ανέχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού υπάρχουν κατηγορίες συνδημοτών μας που χρειάζονται μεγαλύτερη βοήθεια.

Μια από αυτές είναι και οι πολύτεκνοι.

Σεβόμαστε την ανάγκη τους και καταλαβαίνουμε ότι κάθε βοήθεια προς αυτούς, μικρή ή μεγάλη, είναι σημαντική.

Όμως, όταν τέσσερις μέρες προτού τις εκλογές κάποιοι αποφασίζουν να μοιράσουν μακαρόνια και ρύζι εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη των πολυτέκνων αποκλειστικά και μόνο να τους πάρουν την ψήφο, αυτό είναι τουλάχιστον απαράδεκτο.

Προσβάλλουν με τον χειρότερο τρόπο την αξιοπρέπεια των ανθρώπων αυτών, όπως επίσης και τις αξίες της κοινωνίας μας και του πολιτισμού μας.

Γιατί αυτό δεν έγινε σε ανύποπτο χρόνο;

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

«Ο άνθρωπος πεθαίνει όταν του γκρεμίζεις τα όνειρα…» έγραψαν κάποιοι στα προεκλογικά φυλλάδιά τους. Όταν προσπαθείς να υφαρπάξεις την ψήφο τους με ρύζι και μακαρόνια σίγουρα τους……. έχεις γκρεμίσει τα όνειρα.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης»

1 σχόλιο:

  1. Εσείς κάνατε τοσα χρόνια τίποτα σαν δημος; όχι!!! Και θέλετε να κρινετε αυτους που έκαναν κάτι για να βοηθήσουν; δεν ντρεπεστε λιγάκι; όχι!!! Γιατί αν ντρεποσασταν δεν θα βαζατε υποψηφιότητα! Κάντε το και εσείς έστω και σε ύποπτο χρονο! Μην φοβάστε δεν θα σας παρεξηγήσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad