Σύντομο βιογραφικό του υποψήφιου κ.Βασίλη Σούλα με τον συνδυασμό «Το Ξηρόμερο Αλλάζει - Επιλογή ευθύνης» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

09 Μαΐου 2014

Σύντομο βιογραφικό του υποψήφιου κ.Βασίλη Σούλα με τον συνδυασμό «Το Ξηρόμερο Αλλάζει - Επιλογή ευθύνης»

Αποφοίτησα από το Λύκειο Μύτικα Αιτ/νίας. Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στο Πολεμικό Ναυτικό, με 22 μήνες θαλάσσια υπηρεσία σε αρματαγωγό, με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου και το βαθμό του Στρατεύσιμου Κελευστή.

Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και αυτή την περίοδο τελειώνω το μεταπτυχιακό μου στο ΕΑΠ στην «Διαχείριση Τεχνικών Έργων». Το αντικείμενο του μεταπτυχιακού μου αφορά την διαχείριση, κατά το στάδιο μελέτης - κατασκευής, δημόσιων και ιδιωτικών έργων, την νομοθεσία που τα διέπει, χρονοδιαγράμματα εκτέλεσης και οικονομικούς προϋπολογισμούς αυτών, ασφάλεια στην εργασία καθώς και διασφάλιση ποιότητας στα τεχνικά έργα.

Από το 2003 έως σήμερα εργάζομαι στην δημόσια εκπαίδευση ως μόνιμος εκπαιδευτικός Πληροφορικής. Έχω πτυχίο μέτριας γνώσης Αγγλικών, είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με αριθμό μητρώου 93374 και εκλεγμένος Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μύτικα-Αλυζίας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΟΥΛΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΑΛΥΖΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
e-mail: vasisoulas@gmail.com
Κινητό: 6972815949

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad