Βασίλης Σούλας: Ευχαριστίες και ας σκεφθεί ο καθένας μας... - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαΐου 2014

Βασίλης Σούλας: Ευχαριστίες και ας σκεφθεί ο καθένας μας...

Γράφει ο Βασίλης Σούλας.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχ. Η/Υ Δ.Π.Θ.
Επί πτυχίω M.Sc στην «Διαχείριση Τεχνικών Έργων».


Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου καθέναν ξεχωριστά από τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω καθέναν ξεχωριστά και τους δημότες που δεν με ψήφισαν, γιατί όλοι στον ίδιο τόπο ζούμε και την επόμενη των εκλογών θα μοιραζόμαστε τους ίδιους προβληματισμούς και την ίδια αγωνία για την πορεία του, ανεξαρτήτως του τι ψήφισε ο καθένας.

Μπήκα τελευταία στιγμή στον εκλογικό αγώνα και χωρίς καμία προετοιμασία και κινήθηκα όπως υποσχέθηκα. Δεν τύπωσα κάρτες, δεν τύπωσα γυαλιστερά φυλλάδια δεν χάλασα ούτε σεντς όπως υποσχέθηκα. Δεν ήρθα απρόσκλητος στα σπίτια σας, ούτε το πρωί, ούτε το μεσημέρι, ούτε το βράδυ. Δεν έταξα και φυσικά δεν έδωσα τίποτα και σε κανέναν.

Για τον δεύτερο γύρο των εκλογών για μένα τα πράγματα μέσα μου είναι ξεκάθαρα. Όλοι δεν είναι το ίδιο. Η γενίκευση είναι κάτι που απεχθάνομαι. Οι γιατροί αυτό…, οι μηχανικοί το άλλο, οι εφοριακοί… α μωρέ αυτοί όλοι τα πιάνουν και πάει λέγοντας.

Για μένα δεν είναι καθόλου το ίδιο η κ. Ντίνα Σαμαρά και ο συνδυασμός της με τον κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη και τον δικό του συνδυασμό. Δεν είναι το ίδιο, ένα πρόσωπο που ασχολείται με τα κοινά 3,5 χρόνια και που σκοπό έχει να προσφέρει με ένα πρόσωπο που είναι στα κοινά από θέσεις διοίκησης 20 χρόνια και πλέον με τα γνωστά αποτελέσματα.

Χαρακτήρισα με δημόσια τοποθέτησή μου την υποψηφιότητα του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη αποκαρδιωτική για τον Δήμο μας, λαμβάνοντας υπ’ όψη όλα όσα έχουν συμβεί στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Ας σκεφτεί ο καθένας απ’ εμάς αν θα επιβραβεύσουμε όλες εκείνες τις συμπεριφορές που μας έφτασαν ως εδώ. Με βάση τα δεδομένα άκυρο, λευκό και αποχή είναι ψήφο στον κ. Γαλούνη.

Ας σκεφτεί ο καθένας μας ξεχωριστά, αν θα επιτρέψουμε να ξανάρθει στον τόπο μας το σύστημα Γαλούνη, το οποίο -τι τραγική ειρωνεία- μας το παρουσιάζουν σαν κάτι νέο και καινούριο με την κ. Σαμαρά να είναι το παλιό και το φθαρμένο!!!

Ας σκεφθεί ο καθένας μας ξεχωριστά αν θα επιτρέψουμε να εγκατασταθεί ξανά στον τόπο μας ο Γαλουνισμός.

πηγή: mytikaspress

1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad