Σπύρος Ν. Γιαννέλης: Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαΐου 2014

Σπύρος Ν. Γιαννέλης: Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!
  • Σε ποιο βαθμό είστε ικανοποιημένος(η) από το εκλογικό αποτέλεσμα και για ποιους λόγους ο συνδυασμός σας δεν πέτυχε την απόλυτη πλειοψηφία. Αναφέρατε τον κυριότερο.
  • Εάν προτίθεστε να αναθεωρήσετε τις ιδέες σας, προκειμένου να πετύχετε τον στόχο σας και να εκλεγείτε Δήμαρχος.
  • Αν γνωρίζετε ,από την εμπειρία σας, με τί κριτήρια κατανέμονται οι πόροι , από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στους τρείς (3) νομούς και κατ’επέκταση στους επιμέρους Δήμους της Αιτωλ/νίας.
  • Εσείς ως Υποψήφιος(α) Δήμαρχος, με ποιό κριτήριο θα επιθυμούσατε να επιμερίζονται αυτοί οι πόροι;
  • Σε τί ενέργειες θα προβείτε, ως Δήμαρχος, εάν νόμιμοι κοινωνικοί και περιβαλλοντικοί φορείς του Δήμου μας, απαιτήσουν την μετεγκατάσταση των ιχθυοτροφείων σε ειδικές προστατευτικές ζώνες.
  • Τι θα κάνατε ως Δήμαρχος, εάν η κυβέρνηση προχωρήσει στην περαιτέρω κατάργηση – συγχώνευση δημόσιων σχολείων του Δήμου μας.
  • Εάν, ως Δήμαρχος, θα υποστηρίξετε το δίκαιο, ώριμο και αδιαπραγμάτευτο αίτημα του αγροτικού κόσμου -της ευρύτερης περιοχής Ξηρομέρου- για επαναφορά της καπνοκαλλιέργειας, επίσημα και νόμιμα από το κράτος.
Τα ερωτήματα απευθύνονται και στους δύο (2) Υποψήφιους Δημάρχους Ξηρομέρου.


Σπύρος Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad