Ευχαριστήριο μήνυμα του Νίκου Καλλισώρα - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα του Νίκου Καλλισώρα

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε δίνοντας μου και πάλι την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω στο Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού.

Δείξατε και πάλι την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου και αυτό μου δίνει δύναμη για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται. Σταθήκατε δίπλα μου και θα προσπαθήσω με κάθε δυνατό τρόπο να κάνω το ίδιο.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους του Συνδυασμού μας, για την άψογη συνεργασία μας, κάτι που θα ήθελα να συνεχιστεί και από 1η Σεπτέμβρη.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο νέο μας Δήμαρχο Ξηρομέρου κο Γαλούνη Ερωτόκριτο για την τιμή που μου έκανε και με συμπεριέλαβε στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – Πρώτα ο πολίτης»


Με εκτίμηση
Νίκος Καλλισώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad