Αστυνομικές επιχειρήσεις στη Δυτική Ελλάδα για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Ιουνίου 2014

Αστυνομικές επιχειρήσεις στη Δυτική Ελλάδα για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης

φωτο αρχείου
Στις 17-6-2014 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε μία ακόμα στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, στην Ακαρνανία, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε σύμφωνα με τον κοινό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Ελλάδας με τη συμμετοχή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου και των Αστυνομικών Τμημάτων Κατούνας και Βόνιτσας με τα εξής αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν: Πενήντα (50) συνολικά άτομα
Προσήχθησαν: Τριάντα (30) άτομα στις Αστυνομικές Υπηρεσίες.
Συνελήφθησαν: Έξι αλλοδαποί (πέντε υπήκοοι Αλβανίας και ένας Πακιστάν) οι οποίοι στερούνταν νόμιμα έγγραφα παραμονής στη Χώρα.

Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι οι οποίοι στοχεύουν στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στην περιοχή μας θα συνεχιστούν αμείωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad