Λήξη σχολικής χρονιάς Δημητρούκειου Δημοτικού σχολείου Καραισκάκη Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

16 Ιουνίου 2014

Λήξη σχολικής χρονιάς Δημητρούκειου Δημοτικού σχολείου Καραισκάκη Ξηρομέρου

Λήξη σχολικής χρονιάς 
Δημητρούκειου Δημοτικού Σχολείου Καραισκάκη Ξηρομέρου

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τη πλευρά της διευθύντριας του σχολείου κ. Σκανδάλου Αικατερίνη των: κυρία αντιδήμαρχο Δήμου Ξηρομέρου Κουμανδράκη- Σαμαρά Κων/ να, κύριο πρώην Δ/ντη του σχολείου, την κυρία πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τους γονείς, τους συναδέλφους, και τα παιδιά.

Η Δ/ ντρια του σχολείου ευχαρίστησε το Δήμο Ξηρομέρου και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο κ. Κουμανδρακη-Σαμάρα Kων/να για τη συνεργασία και τις κατασκευαστικές παρεμβάσεις που έγιναν στο σχολείο.

Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς: 
  • Τον κ. Πανταζή Αποστόλη, για τη δωρεά ενος laptop, ενος προτζέκτορα και ενος φωτοτυπικού. 
  • Τον κ. Παύλου Θεοφάνη για τη βράβευση αριστείας σε μαθητές της Στ τάξης, ενέργεια που την έχει αναδείξει σε θεσμό.  
  • Τον κ. Σταμάτη Λάμπρο για την προσφορά του σχετικά με τη μετακίνηση των μαθητών σε εκπαιδευτική επίσκεψη του σχολείου. 
  • Τον κ. Σκαπέτη  Δημήτρη από την ταβέρνα " Ο καλοφαγάς" για την προσφορά εδεσμάτων στους μαθητές σε δραστηριότητα (Πέμπτη, 12/6 2014) 
  • Τον κ.Δεστούνη Βαγγέλη, βιβλιοπώλη για την προσφορά βιβλίων όλων των τάξεων.
  • Την κ. Φελεσάκη Αλεξάνδρα, γυμνάστρια του σχολείου μας για την εξασφάλιση των παραδοσιακών στολών που χρησιμοποιήθηκαν στην εκδήλωση.Στη συνέχεια ευχαρίστησε: το νεοσύστατο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την άψογη συνεργασία και την ανάληψη πρωτοβουλιών σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς (δωρεά μιας οθόνης προβολής, κοπή βασιλόπιτας σε κάθε τάξη, δώρα των μαθητών το Πάσχα, αναμνηστική φωτογραφία από την εκδρομή, απονομή αναμνηστικών στους μαθητές της Στ τάξης, παζάρι με κατασκευές, μπουφέ).
  • Τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. 
  • Τους μαθητές. 
Κατόπιν έγινε η απονομή αριστείων από τον κ. Παύλου Θεοφάνη και η απονομή αναμνηστικών στους μαθητές της Στ τάξης από το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Ακολούθησε το κύριο μέρος της γιορτής με θεατρικά δρώμενα και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τους μαθητές. Οι μαθητές απέδωσαν άριστα τους ρόλους τους και συγκίνησαν γονείς και εκπαιδευτικούς.

Μετά τη γιορτή ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παρέθεσε μπουφέ και η βραδιά έκλεισε με ανταλλαγή ευχών για καλό καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad