Πρόταση για συνένωση των σωματείων του Ηρακλή και της Αναγέννησης Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

14 Ιουλίου 2014

Πρόταση για συνένωση των σωματείων του Ηρακλή και της Αναγέννησης Αστακού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογός μας ενεργώντας εντός του πλαισίου της τοπικής αθλητικής μέριμνας, και προσπαθώντας να σταθεί δίπλα σε σωματεία με προβλήματα δια του διοικητικού του συμβουλίου και κατόπιν επιθυμίας του κ. Αποστόλη Ν. Πανταζή προέβη σε πρόταση στήριξης στον ΠΑΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Η πρόταση αφορούσε την συνένωση των δύο σωματείων κάτω από κοινή καταστατική πράξη, επωνυμία, κοινό Διοικητικό Συμβούλιο και λοιπά καταστατικά Όργανα ώστε πλέον το βασικό άθλημα που εκπροσωπούν να μπει σε νέα δεδομένα και σταθερές βάσεις που θα έφερναν την πόλη του Αστακού πρωταγωνίστρια στα Ποδοσφαιρικά Αθλητικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής. Και πιο συγκεκριμένα προτάθηκε 9μελές συμβούλιο όπου θα απαρτίζονταν από 4 μέλη του Δ.Σ. του ΑΓΣ Αναγέννηση Αστακού, 4 μέλη του Δ.Σ. ΠΑΓΣ ΗΡΑΚΛΗ και ως Πρόεδρος ο κος Πανταζής.

Σε συνάντηση των διοικητικών συμβουλίων η πλευρά του ΠΑΓΣ ΗΡΑΚΛΗ αρνούμενη την συνεργασία αναφέρθηκε ότι σε μια τέτοια περίπτωση θίγονται τα συμφέροντα του χωρίς να προσδιορίζει το ΠΩΣ και το ΠΟΙΑ είναι αυτά, ερχόμενη δε σε αντίθεση με την αρνητική απάντηση έκανε αντιπρόταση επταμελούς συμβουλίου με πρόεδρο τον Αποστόλη Πανταζή και συμμετοχή μόνο ενός μέλους του Συλλόγου μας, διατηρώντας την πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Προς γνώση των πεπραγμένων της συνάντηση αυτής ο Σύλλογος μας υποστηρίζοντας την άποψη ότι είναι αδύνατη μία απορρόφηση υγιούς σωματείου από ένα παθητικό εμμένει στην θέση του περί συνένωσης και κοινής πορείας των δύο συλλόγων με τον τρόπο και τις πάγιες θέσεις που εκφράσαμε εις τους εκπροσώπους του ΗΡΑΚΛΗ.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad