Συνάντηση του δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη με τον αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Στρατούλη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Μαρτίου 2015

Συνάντηση του δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη με τον αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Στρατούλη

Προγραμματισμένη συνάντηση είχε σήμερα Σάββατο 28/2/2015 ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Γαλούνης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Στρατούλη, στο γραφείο του Υπουργού στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κο Υπουργό για όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν το Δήμο Ξηρομέρου. Συγκεκριμένα για την ύδρευση της πόλης του Αστακού (εξωτερικό - εσωτερικό δίκτυο), το νέο οδικό άξονα Πλατυγιάλι – Αστακός, τον βιολογικό καθαρισμό – την αποχέτευση, τα σφαγεία, τον τουρισμό (κατασκευή λιμανιού – μαρίνας Αστακού και Μύτικα), την αγροτική ανάπτυξη (οδοποιία), για θέματα παιδείας (κατασκευή νέων σχολικών κτηρίων – Γυμνάσιο Αστακού), για θέματα αθλητισμού (κλειστό γυμναστήριο Αστακού – χλοοτάπητας στα γήπεδα ποδοσφαίρου), την δημοτική οδοποιία, τις αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων, καθώς και για όλα τα έργα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για την έλλειψη δημόσιων υπηρεσιών από τον Δήμο (όπως εφορία, ειρηνοδικείο, λιμεναρχείο, ΙΚΑ κ.λ.π.).

Και οι δυο πλευρές θεώρησαν σημαντική την ίδρυση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, διότι πιστεύουν ότι θα δώσει μεγάλη ανάπτυξη στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τον κο Υπουργό τη σύσταση γραφείου εξυπηρέτησης ΙΚΑ στον Αστακό, αφού πρώτα τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα στεγάσει την παραπάνω υπηρεσία σε δημοτικό κτήριο.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και άριστο κλίμα όπου κυριάρχησε η συνεννόηση και η συνεργασία για το καλό του τόπου μας.

Ο κος Υπουργός διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων του Δήμου.

 

1 σχόλιο:

  1. Ξέχασε... να πεί ! ότι δέν πίνεται και δέν καταπίνεται
    το νερό στο Αρχοντοχώρι ! το Χωριό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad