Ο δρόμος της... λακκούβας, ο παραλιακός στον Αστακό! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Μαρτίου 2015

Ο δρόμος της... λακκούβας, ο παραλιακός στον Αστακό!

Οι Δήμαρχοι αλλάζουν αλλά οι λακκούβες μένουν!

Οι λακκούβες και το «βομβαρδισμένο» οδόστρωμα καλωσορίζουν τους επισκέπτες στον Αστακό, αφού ακριβώς στην είσοδο της πόλης, στο δρόμο με αυξημένη κυκλοφορία, πολλές παγίδες περιμένουν τους οδηγούς.

Είναι εντελώς απαράδεκτη η εικόνα, στο δρόμο που στην ουσία είναι ο καθρέπτης της πόλης, να κινδυνεύουν άμεσα όλα τα οχήματα και τα δίκυκλα που θα κάνουν το λάθος και θα πέσουν στη λακκούβα.

Μάλιστα λόγω και των έντονων βροχοπτώσεων, η άσφαλτος έχει φύγει και έχουν ανοίξει τρύπες και επειδή η βροχή καλύπτει τις λακκούβες με νερό, είναι αθέατες - ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες- και πολύ επικίνδυνες.

Παρόμοιες παγίδες υπάρχουν πολλές σε αρκετούς δρόμους γύρω από τον Αστακό και είναι καιρός ο Δήμος Ξηρομέρου να ξεκινήσει την επισκευή τους, πριν αρχίσουν να συμβαίνουν ατυχήματα.
 


 

πηγή: xiromeronews / φώτο: Γιώργος Κουβέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad