Επίσκεψη του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στο Δήμο Ξηρομέρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσκεψη του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στο Δήμο Ξηρομέρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δήμο Ξηρομέρου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη.

Ενημερώθηκε από το Δήμαρχο για τη λειτουργία του Δήμου, τις ανάγκες του αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν μαζί το υπό κατασκευή Κλειστό Γυμναστήριο Αστακού, το οποίο θα βρίσκεται σύντομα στη διάθεση των πολιτών του Ξηρομέρου, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει την έδρα της ομάδας μπάσκετ του Αίολου Αστακού, η οποία θα αγωνίζεται από τη φετινή χρονιά στη Β1’ Εθνική Κατηγορία, διαφημίζοντας τον Αστακό και προσελκύοντας στην πόλη φιλάθλους από όλη τη χώρα.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος συνομίλησε ακόμη με τους εργαζομένους στο Δήμο Ξηρομέρου σχετικά με τα ζητήματα της επαγγελματικής τους καθημερινότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad