Δήμος Ξηρομέρου: Ολοκληρώθηκε η επέκταση του σχεδίου πόλης Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Σεπτεμβρίου 2015

Δήμος Ξηρομέρου: Ολοκληρώθηκε η επέκταση του σχεδίου πόλης Αστακού

Ανακοίνωση

Η Δημοτική Αρχή είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους πολίτες της πόλης του Αστακού, ότι επιτέλους μετά από 19 χρόνια ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταγραφής της πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλης Αστακού και του οικισμού Χοβολιό (πλην των παραρεμάτιων περιοχών).

Συγκεκριμένα χθες, 8 Σεπτεμβρίου 2015, η υποθηκοφύλακας Αστακού, κα Κων/να Ε. Τζογάνη, προχώρησε στην μεταγραφή της πράξης του σχεδίου πόλης Αστακού (Τόμος ενενηκοστός πρώτος (91ος) και αύξων αριθμός διακόσια είκοσι τέσσερα (224)).

Η Δημοτική Αρχή αισθάνεται περήφανη γιατί μέσα σε ένα χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων της, κατάφερε να λύσει ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η πόλη του Αστακού, και που εκκρεμούσε επί 19 χρόνια (από το 1996), κάνοντας πράξη την προεκλογική της δέσμευση προς τους πολίτες του Αστακού»

Ακολουθεί το πιστοποιητικό μεταγραφής:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad