Ενημέρωση του Αντιδημάρχου Ξηρομέρου κ. Λιβάνη Θεόδωρου για το δίκτυο ύδρευσης στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Ιανουαρίου 2016

Ενημέρωση του Αντιδημάρχου Ξηρομέρου κ. Λιβάνη Θεόδωρου για το δίκτυο ύδρευσης στον Αστακό

Μετά από χθεσινό μας άρθρο (δείτε εδώ) για τις συχνές διακοπές του νερού στον Αστακό και την αυτονόητη ενημέρωση των δημοτών που ζητούσαμε από τον Δήμο Ξηρομέρου για το που οφείλονται αυτές, ο Αντιδήμαρχος κ. Λιβάνης Θεόδωρος, μας έστειλε σήμερα την εξής ενημερωτική επιστολή...




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ κ. ΛΙΒΑΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ενημερώσω τους δημότες μας σχετικά με την τελευταία μεγάλη βλάβη που είχαμε στο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης της πόλης του Αστακού.

Σε ένα δίκτυο ύδρευσης το οποίο έχει κατασκευαστεί προ 30 ετών και πλέον και είναι διάτρητο κάτω από 20 γέφυρες, είναι φυσιολογικό να προκύπτουν πολλά προβλήματα, εφόσον μέχρι τώρα δεν έχει πραγματοποιηθεί κανένα ουσιαστικό έργο συντήρησης.

Σας γνωρίζω ότι ο αγωγός χρειάζεται από 14 έως 20 ώρες (ανάλογα με την ζημιά) να εκκενωθεί και 8 ώρες να γεμίσει, γιατί κάποιοι φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια να μην υπάρχουν εκκενωτές στο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης (τους αφαίρεσαν). Το αποτέλεσμα των παραπάνω είναι ότι χρειάζεται να γίνονται διακοπές παροχής νερού για κάποιες ώρες, ώστε να μπορεί να επισκευαστεί.

Η Δημοτική Αρχή έχει ξεκινήσει ήδη διαδικασία μελέτης για αντικατάσταση των μεταλλικών σωλήνων στα γεφύρια που δημιουργείται το μεγαλύτερο πρόβλημα, και μέσα στον μήνα Φεβρουάριο αναμένεται να ξεκινήσουν και οι εργασίες. Με το παρόν έργο είμαστε σίγουροι ότι θα λυθεί, κατά ένα μεγάλο βαθμό, το πρόβλημα της ύδρευσης, που αντιμετωπίζει κατά διαστήματα η πόλη μας.

Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος μας προσπαθεί κάθε φορά που δημιουργείται πρόβλημα στο δίκτυο ύδρευσης να αποκαθιστά τη ζημιά το γρηγορότερο δυνατόν.


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΛΙΒΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad