Γιάννης Χρόνης προς Κώστα Γεωργούλα: Σας καλώ σε δημόσιο διάλογο για την Βιομάζα στη Χρυσοβίτσα. Τον αντέχετε; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Φεβρουαρίου 2016

Γιάννης Χρόνης προς Κώστα Γεωργούλα: Σας καλώ σε δημόσιο διάλογο για την Βιομάζα στη Χρυσοβίτσα. Τον αντέχετε;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΟΝΗΣ ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ: Σας καλώ σε δημόσιο διάλογο για την Βιομάζα στη Χρυσοβίτσα. Τον αντέχετε;

Με έκπληξή μου διάβασα την ανακοίνωση του κ. Γεωργούλα, που συνεχίζει να ασχολείται με συνωμοσιολογίες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβίτσας έχω να ασχοληθώ με τα σοβαρά και καθημερινά προβλήματα των Κατοίκων γεγονός που έχει ενοχλήσει τον κ. Γεωργούλα.

Ο εν λόγω κύριος ενοχλείται από την πολύπλευρη δραστηριότητα του Τοπικού συμβουλίου και επιχειρεί σχεδόν καθημερινά να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Διαβεβαιώνω τόσο αυτόν όσο και τους Κατοίκους του χωριού ότι δεν πρόκειται να του κάνω το χατίρι. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού. Ο εμπνευστής των δημοσιευμάτων αυτών είναι ο ίδιος εκτός πραγματικότητας και βλέπει σκοτεινές συνωμοσίες και περίεργα σενάρια.

Κατόπιν τούτων και επειδή οι καιροί είναι πονηροί ρωτώ τον κ. Γεωργούλα:

- Ενώ κληθήκατε νοµίµως ενώπιον του Τοπικού Συμβουλίου για να δώσετε διευκρινίσεις και να εκθέσετε τις απόψεις σας για το θέµα της βιομάζας στη Χρυσοβίτσα απουσιάζατε μεγαλοπρεπώς, ενώ βρισκόσασταν στον Αστακό.

Διερωτώμαι για ποιο λόγο αρνηθήκατε την πρόσκληση μας για δημόσιο διάλογο ώστε να ενημερωθεί και όλη η τοπική κοινωνία αναφορικά με το φλέγον ζήτημα που αποτελεί ζήτημα επιβίωσης για το μέλλον του τόπου μας. Φοβάστε τον διάλογο; Φοβάστε να μιλήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο; Κιοτέψατε; Η στάση σας με κάνει να πιστεύω ότι επιχειρείτε να δημιουργήσετε άλλοθι στον εαυτό σας.

Δεδομένου ότι μόλις προχθές σας καλέσαμε αλλά δεν ήρθατε και το βάλατε στα πόδια, σας καλώ λοιπόν ξανά να συζητήσουμε δημόσια. ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ.

Για ένα πράγμα να είστε σίγουρος ότι εγώ θα είμαι εκεί και θα σας περιμένω:

-Για να δούμε ποιοι έχουν ευθύνες που φτάσαμε εδώ,
-Κάθε σκιά που υπάρχει να διαλυθεί το γρηγορότερο,
-Να συναποφασίσουμε τι θέλουμε για το τόπο μας,
-Και να παλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο για το χωριό μας.

Περιμένω η συνάντηση αυτή να γίνει στη Χρυσοβίτσα εντός των ημερών παρουσία όλων των κατοίκων ώστε να ακουστούν οι θέσεις και οι απόψεις και των δυο πλευρών.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΕΛΟΣ!

Καληνύχτα σας κύριε Γεωργούλα…


Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβίτσας
ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad