Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Ιουνίου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών

- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών
- Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών συντήρησης εργοστασιακής σήμανσης και ασφαλτοτάπητα στην Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα (1-6-2016), στις 22:00 ώρα μέχρι και την επόμενη μέρα (2-6-2016) στις 06:00 το πρωί, στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών, στη κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα πραγματοποιείται εκτροπή των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό, από τον ανισόπεδο κόμβο του Ρίου (Χ.Θ. 206,000) έως τον ανισόπεδο κόμβο των Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 183,000).

Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad