Πνιγμός γυναίκας και περιστατικό πνιγμού μικρού παιδιού στον Μύτικα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Ιουλίου 2016

Πνιγμός γυναίκας και περιστατικό πνιγμού μικρού παιδιού στον Μύτικα

Δύο περιστατικά πνιγμού είχαμε στον Μύτικα όπως αναφέρει το blog mytikaspress. 

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο περιστατικό, ηλικιωμένη γυναίκα ανασύρθηκε αναίσθητη από την θάλασσα λίγο μετά τις 14:00 μ.μ., στην δυτική πλευρά του Μύτικα. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες και τις πρώτες βοήθειες δυστυχώς δεν κατάφερε να επανέλθει.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη μπροστά στην παραλία της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα. Ένα μικρό παιδί έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που έπεσε στο θάλασσα, με αποτέλεσμα να πιει πολύ νερό. Αμέσως κόσμος που ήταν δίπλα το έβγαλε αναίσθητο έξω αφαιρώντας του το νερό από τους πνεύμονες. Το παιδί με συμπτώματα υποθερμίας και δύσκολη αναπνοή διακομίσθηκε με ασθενοφόρο που ήρθε από το Αγρίνιο!

Το blog σχετικά με την καθυστέρηση του ασθενοφόρου αναφέρει τα εξής:

"Περιμένουμε όλοι με αγωνία να έρθει το ασθενοφόρο από το Αγρίνιο (πάνω από μία ώρα). Ασθενοφόρο από τον Αστακό αρνητική απάντηση. Δεν υπάρχει βάρδια οδηγού.

Το Κ.Υ. Μύτικα κλειστό μιας και θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός ώστε να τύχει το περιστατικό σου μία από τις μόνο πέντε ημέρες το μήνα που εφημερεύει. Το παιδάκι αυτή την στιγμή μεταφέρεται στο Κ.Υ. Μύτικα, που άνοιξε από το νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. Μύτικα, ώστε να του δοθεί οξυγόνο. Πολύς κόσμος αυτή την στιγμή συγκεντρωμένος αναμένει το ασθενοφόρο.

Η γύμνια του τομέα της υγείας στην περιοχή μας μπροστά στα μάτια μας. Η ωμή αλήθεια να εύχεσαι να μην σου τύχει τίποτα...

Συγχαρητήρια στο ζευγάρι αλλοδαπών γιατρών, που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα στο παιδάκι και αν δεν ήταν αυτοί τα πράγματα δεν θα ήταν καθόλου ευχάριστα. Οι άνθρωποι παραθέριζαν στον Μύτικα και έτυχε να βρίσκονται εκείνη ακριβώς τη στιγμή στο κέντρο του Μύτικα."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad