Παναγιώτης Στάϊκος: Να ευχηθώ να τοποθετηθεί χλοοτάπητας στο γήπεδο 5Χ5 της Χρυσοβίτσας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Αυγούστου 2016

Παναγιώτης Στάϊκος: Να ευχηθώ να τοποθετηθεί χλοοτάπητας στο γήπεδο 5Χ5 της Χρυσοβίτσας

Είχα δεχθεί μια πρόσκληση από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγραμπέλων και παραβρέθηκα στην τελετή ον ονοματοδοσίας του γηπέδου 5X5, το οποίο είχαμε κατασκευάσει στην θητεία μου, ως Δημάρχου Αστακού, στο οποίο όμως δεν πρόλαβα να τοποθετηθεί χλοοτάπητας.

Το γήπεδο ονομάστηκε Δημοτικό Γήπεδο Αγραμπέλου Χρήστος Νταγιάντας προς τιμή του Χρήστους Νταγιάντα, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα Αγαπητός στο χωριό με μεγάλη προσφορά στο Σύλλογο, αλλά και στους συγχωριανούς του.

Επειδή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να υπάρχει συνέχεια, εγώ να ευχηθώ να μην αργήσει η μέρα, που θα τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας και θα έχει ολοκληρωθεί το έργο, το οποίο θα χαίρονται τα παιδιά των Αγραμπελιωτών, οι οποίοι έρχονται όλοι τα καλοκαίρια στην γενέτειρα γη!!!

Αστακός 19/8/2016
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad