Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η έναρξη της προετοιμασίας του Ηρακλή Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Αυγούστου 2016

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η έναρξη της προετοιμασίας του Ηρακλή Αστακού

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 με επιτυχία η έναρξη της προετοιμασίας του Π.Α.Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗ Αστακού με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας και την παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και του αντιδημάρχου του Δήμου Ξηρομέρου και προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Βασιλείου Μουρκούση.

Τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον αιδεσιμότατο Δημήτριο Τέγα και προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Απόστολος Ντίνος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές υγεία και καλές επιτυχίες, έθεσε τους στόχους της ομάδας και έβαλε τις προτεραιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου και σε σχέση με τις υποδομές του γηπέδου αλλά και όσο αφορά την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και την εικόνα της ομάδας γενικότερα. Επίσης, ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας, τον κ. Παρασκευά Κρικρή και την εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε. καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.

Ο αντιδήμαρχος κ. Μουρκούσης αναφέρθηκε εκτενώς στη νομιμοποίηση και ανακατασκευή των αποδυτηρίων του γηπέδου από κονδύλι του Ν.Π.Δ.Δ. και όπως τόνισε, για λόγους καθαρά γραφειοκρατικούς, το έργο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Τέλος, μοιράστηκαν εμφανίσεις προπόνησης στους ποδοσφαιριστές και μετά από μια σύντομη ομιλία του προπονητή κ. Γεράσιμου Μπότσιου καθορίστηκε το πρόγραμμα προπονήσεων για την προετοιμασία της ομάδας.

































Φωτορεπορτάζ: Make Art

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad