Προσάραξε σκάφος ανοιχτά του Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Σεπτεμβρίου 2016

Προσάραξε σκάφος ανοιχτά του Αστακού

Ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (6-9-2016) η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου, για την προσάραξη του σκάφους “SCHINOUSSA” σημαίας Ιταλίας στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά ν.Δρακονέρας, με επτά αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος του Λιμενικού »ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» με επιβαίνοντα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Πλατυγιαλίου , καθώς και το Α/Κ »ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΗΤΑΣ» Ν.Λευκάδας 340 όπου εντόπισαν το σκάφος.

Το »ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» παρέλαβε πέντε επιβαίνοντες και τους αποβίβασε στο λιμένα Αστακού, ενώ το “SCHINOUSSA” αποκολλήθηκε από το »ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΗΤΑΣ» και κατέπλευσε με ασφάλεια και με τη συνοδεία του πλωτού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., επίσης στο λιμένα Αστακού.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Πλατυγιαλίου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ιστιοφόρου μέχρι προσκομίσεως πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad