Με το δεξί ο Αίολος στο πρώτο αγώνα στο νέο του "σπίτι" - Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα και τον Αγιασμό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Νοεμβρίου 2016

Με το δεξί ο Αίολος στο πρώτο αγώνα στο νέο του "σπίτι" - Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα και τον Αγιασμό


Ο Αίολος Αστακού μπήκε με νίκη στο σπίτι του καθώς επικράτησε στο κατάμεστο νεο γήπεδο του Αστακού με 81-56 του Αρκαδικού.

Απο τα πρώτα λεπτά ο Αίολος επέβαλλε τον ρυθμό του και ουσιαστικά απο είχε καθαρίσει το παιχνίδι απο το ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 39-19.

Τυπική ουσιαστικά διαδικασία το δεύτερο ημίχρονο με τον Αίολο να συνεχίζει στον ίδιο ξέφρενο ρυθμό και να φτάνει την διαφορά στο +25 για το τελικό 81-56. Πολυφωνία για τον Αίολο με τον Κιτσούλη να έχει 15 τους Κακλαμάνο και Λυμπάρη απο 14 και τον Παπαδιονυσίου με 10. Απο την ομάδα του Αρκαδικού που δεν έπιασε καλή απόδοση ο Τζουγκαράκης σημείωσε 18 και ο Προδρόμου 14.

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Διαιτητές: Ψαριανός, Δαρλαμήτσος, Κωνσταντινίδου.
Δεκάλεπτα: 17-7, 39-19, 60-39, 81-56.

Αίολος Αστακού (Κουταλιανός): Μπρόζος 13 (1), Θεοδωράκος 4 (1), Κουμπούρας 9, Παπαδιονυσίου 10 (1), Γκατζιάς, Κακλαμάνος 14 (2), Κιτσούλης 15, Κασαμπαλής 2, Χαρισμίδης, Λυμπάρης 14 (1), Δουρούκης.

Αρκαδικός (Διαμαντάκος): Καραμαλέγκος, Πίνης, Τσακαλέρης 3 (1), Κουρέπης 6, Κοψαύτης 8 (1), Προδρόμου 14 (1), Τζάτζας, Τσέλλος, Ρεντίκας 3, Γαρμπής 2, Ναούμης 2, Τζουγκαράκης 18

Δείτε πολλές φωτογραφίες...


































































Φωτογραφίες: Make Art

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad