Παναγιώτης Στάϊκος: Το ΠΑΛΑΤΙ της Νεολαίας μας! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Νοεμβρίου 2016

Παναγιώτης Στάϊκος: Το ΠΑΛΑΤΙ της Νεολαίας μας!

Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα Γιορτής για τον Αστακό, το Ξηρόμερο, τους Νέους μας και την Κοινωνία!!!

Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχό μας κύριο Ερωτόκριτο Γαλούνη, όλους τους Συνεργάτες του και Ειδικά τον Αντιδήμαρχο κύριο Λαϊνά, τον Πρώην Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του ΑΙΟΛΟΥ κύριο Αποστόλη Πανταζή, που ήταν ο κινητήριος μοχλός, για να ολοκληρωθεί μέσα σε δύο χρόνια το ΠΑΛΑΤΙ της Νεολαίας μας, το Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου και να μην χαθούν τα 500.000 Ευρώ από το Πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ, οι οποίοι όντως δούλεψαν σκληρά σε αυτό το διάστημα, στο οποίο σήμερα μάλιστα η ομάδα της καρδιάς μας ο ΑΙΟΛΟΣ νίκησε με άνεση την ομάδα της Τρίπολης τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ με σκορ 79-58!!!!

Το οποίο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου, αποτελεί συνέχεια του μικρού κλειστού του Γυμνασίου Αστακού, που είχαμε κατασκευάσει το1989 και το 1990 ιδρύθηκε η ομάδα Μπάσκετ του ΑΙΟΛΟΥ.

Το ΠΑΛΑΤΙ αυτό Οραματίστηκα από το 2009 ως Δήμαρχος Αστακού και με πολύ σκληρή δουλειά, ξεπερνώντας ανόητες γραφειοκρατίες και αντιξοότητες, καταφέρουμε με τους συνεργάτες μου, να το Δημοπρατήσουμε τον Ιούνιο του 2009 και λίγο αργότερα να ξεκινήσει η κατασκευή του, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα επί Δημαρχίας του κυρίου Γαλούνη και έτσι ο φίλαθλος κόσμος και η Νεολαία μας στον Δήμο μας είχε μεγάλη γιορτή!!!Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Αστακός 5/11/2016
Dr . Παναγιώτης Στάικος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad