Το Κέντρο Υγείας Αστακού σήμερα πήρε 10 με τόνο σε όλα τα επίπεδα! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Ιανουαρίου 2017

Το Κέντρο Υγείας Αστακού σήμερα πήρε 10 με τόνο σε όλα τα επίπεδα!

Το Κέντρο Υγείας Αστακού σήμερα πήρε 10 με τόνο σε όλα τα επίπεδα!!!!

Όταν σήμερα πριν το μεσημέρι ηλικιωμένη ασθενής με βαριά ΧΑΠ και Καρδιακή Ανεπάρκεια, λόγω μιας λοίμωξης αναπνευστικού απορυθμίστηκε και είχε μια ραγδαία επιδείνωση των ζωτικών της λειτουργιών και επειδή δεν υπήρχε οδηγός βάρδιας ασθενοφόρου, έφθασαν αμέσως στο σπίτι της ο Συνάδελφος κύριος Γιάννης Τριανταφυλλάκης μαζί με τον Δ/ντή του Κ.Υ κύριο Αλέξανδρο Σιακαμπένη και ήταν Γιατροί, οδηγοί και τραυματιοφορείς μαζί και μεταφέραμε την ασθενή στο Κ.Υ. Αστακού, όπου της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ώσπου να έλθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Μεσολόγγι, ύστερα από συνεννόηση που είχε προηγηθεί με την Συνάδελφο του Κ.Υ Αστακού κυρία Χαρούλα Γκάτση.

Χάρις στην άμεση επέμβαση, χωρίς να χαθεί ούτε λεπτό, το οποίο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για την ζωή της βαριά ασθενούς, η ασθενής διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, συνοδευόμενη στο ασθενοφόρο από τον συνάδελφο και φίλο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ο οποίος μόλις είχε γυρίσει από ένα Χωριό από άλλον ηλικιωμένο ασθενή, όπου η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σταθερή βελτίωση, όπως μου είπαν τα παιδιάς της, με τα οποία είχα επικοινωνία πριν από λίγο!!!!

Είναι γνωστό, ότι η κατάσταση πλέον στο Κέντρο Υγείας είναι τραγική και συνεχίζει να λειτουργεί πρωτίστως χάρις στην αυτοθυσία των δύο εκλεκτών φίλων και Συναδέλφων του Γιάννη Τριανταφυλάκη και της Χαρούλας Γκάτση, η οποίοι υπερβάλουν εαυτόν, αφού δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο την καθημερινότητα της κουραστικής συνταγογραφίας, τις εφημερίες, το τακτικό Ιατρείο, αλλά και τέτοια πολύ επείγοντα περιστατικά, τα οποία φροντίζουν να συνοδεύουν κατά την διακομιδή τους στα Νοσοκομεία, ακούραστα και με περίσσευμα ευσυνειδησίας!!!!

Μπράβο λοιπόν και στους δύο Συναδέλφους τον Γιάννη και την Χαρούλα, αλλά και τον Δ/ντή του Κέντρου Υγείας Οδοντίατρο Αλέξανδρο Σιακαμπένη, οι οποίοι επέδειξαν ανθρωπισμό, υπευθυνότητα, ευσυνειδησία και αλτρουισμό παρακάμπτοντας τυπικότητες του Κράτους και σώθηκε στην κυριολεξία μια ζωή, όταν η πλάστιγγα είχε γύρει προς το μέρος του θανάτου.

Εγώ ως γιατρός και ενεργός πολίτης σας εκφράζω πέρα από τα συγχαρητήρια μου, τον σεβασμό μου, την εκτίμησή μου και την αγάπη μου, πράγμα το οποίο κάνει να η τοπική κοινωνία, που με τον ΑΡΙΣΤΟ τρόπο δράσης σας σώσατε μια ζωή!!!!

Αυτό σας τιμά ιδιαίτερα!!!

Εμείς οι Πολίτες του Ξηρομέρου έτσι σας θέλουμε και είμαστε δίπλα σας με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό!!!!

Ο θεός να σας ευλογεί και να σας έχει γερούς, γιατί ο τόπος σας χρειάζεται, για να μπορείτε να ανταποκρίνεστε σε όλες αυτές τις τραγικά δύσκολες συνθήκες δουλειάς!!!

Αστακός 31/1/2017

Παναγιώτης Στάικος
ΙατρόςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad