Νίκη με ανατροπή σκορ για τον Ηρακλή! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Φεβρουαρίου 2017

Νίκη με ανατροπή σκορ για τον Ηρακλή!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – Α.Ο. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 4-2

Με τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές στον πάγκο (Κοτρότσος Γιώργος, Λιβάνης Πάνος, Λαδάς Γιώργος, Κοτρότσος Θόδωρος) και τραυματία το Σωκράτη Τριάντη, ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού νίκησε το Μοναστηράκι 4-2 με ανατροπή.

Ως προς τον αγώνα, οι δυο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο η κάθε μια για τους δικούς της λόγους, όμως ο δυνατός αέρας που επικρατούσε καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν επέτρεψε να εξελιχθεί το παιχνίδι όπως το είχαν σχεδιάσει οι προπονητές των δυο ομάδων.

Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού με γκόλ του νεαρού Δημήτρη Λίτσι στο 5΄και ισοφάρισε το Μοναστηράκι στο 16΄ με μακρινό σουτ του Α. Κουτρουλού και τη βοήθεια του αέρα, ενώ στο 23΄ το Μοναστηράκι προηγήθηκε με γκολ του Γουρούνα από το ύψος της περιοχής. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε τις ευκαιρίες να πετύχει την ισοφάριση αλλά η αστοχία των ποδοσφαιριστών του έδωσε την δυνατότητα στο Μοναστηράκι να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενο με σκορ 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αστακού έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο και με συνεχείς επιθέσεις κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Στο 58΄ ισοφάρισε 2-2 με το νεαρό Πάνο Κολλιά κι αμέσως μετά στο 55΄ έκανε το 3-2 με τον επίσης νεαρό Νίκο Παπαστάμο. Στη συνέχεια το Μοναστηράκι προσπάθησε για την ισοφάριση και τον πολυπόθητο βαθμό αλλά ο ΗΡΑΚΛΗΣ αντάξιος του ονόματός του είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι που στο 90΄ πέτυχε και τέταρτο γκολ με το Δημήτρη Μπαρμπαρούση και διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού – Α.Ο. Μοναστηρακίου 4-2.

Εκτός από τους τρεις βαθμούς ο ΗΡΑΚΛΗΣ κέρδισε και τα νέα παιδιά (Λίτσι Δημήτρης, Κολλιάς Πάνος, Λιβάνης Γιώργος, Παπαστάμος Νίκος, Κολλιάς Γιάννης) που έδειξαν ότι είναι έτοιμοι παίκτες και αποτελούν το μέλλον της ομάδας.

Για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού έπαιξαν:
Ελευθεράτος Διονύσης, Κουτσολάμπρος Δημήτρης, Λιβάνης Γιώργος, Γκάτσης Γιάννης (Κολλιάς Γιάννης), Παπαζήσης Γιάννης (Παπαστάμος Νίκος), Ταφάνι Πέρι, Λιβάνης Βασίλης (Λιβάνης Πάνος), Αργύρης Αλέξης, Μπαρμπαρούσης Δημήτρης, Λίτσι Δημήτρης, Κολλιάς Πάνος.

Για τον Α.Ο. Μοναστηρακίου έπαιξαν:
Καραίσκος, Φουρλής Ι, Καλατζης, Γουρούνας, Τραυλός, Αποστολάκης, Κουτρουλός Χ, Μπακοχρήστος, Κουτρουλός Α, Παληογιάννης, Κυρηλής (Φουρλής Π).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad