Εκδρομή στην Αθήνα των ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Ιουνίου 2017

Εκδρομή στην Αθήνα των ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου

Την Κυριακή 4 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδρομή των 3 Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ξηρομέρου.

Το Πρόγραμμα περιείχε επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου μικροί και μεγάλοι περιηγήθηκαν στις ποικίλες συλλογές του μουσείου που περιελάμβαναν αντικείμενα και αρχαία δημιουργήματα που μας προκάλεσαν θαυμασμό, αποκτώντας μια πρωτόγνωρη και αξιομνημόνευτη μουσειακή εμπειρία. Ακολούθησε η επίσκεψη στην Βουλή των Ελλήνων, όπου είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στην αίθουσα των συνεδριάσεων, να μάθουμε για την ιστορία του κτιρίου, την σπουδαιότητα του χώρου που βρισκόμασταν και τον ρόλο της Βουλής. Ο αρκετός ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την εκδρομή μας και αργά το απόγευμα πήραμε το δρόμο της επιστροφής.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκπαιδευτικής εκδρομής των τριών Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Ξηρομέρου και κυρίως τα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σ’ αυτό, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνο Γεωργούλα και τα μέλη του Δ.Σ.



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad