Καλοκαίρι 2017: Συνεργασία Πολιτιστικών Συλλόγων Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Ιουνίου 2017

Καλοκαίρι 2017: Συνεργασία Πολιτιστικών Συλλόγων Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 7:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η προγραμματισμένη συνάντηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου με τους πολιτιστικούς Συλλόγους Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου Αιτ/νιας με θέματα:

1. Την Συνεργασία των Πολιτιστικών Συλλόγων Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου με σκοπό την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στα χωριά του Ξηρομέρου το καλοκαίρι 2017 και

2. Την Διοργάνωση εκδηλώσεων ανάδειξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Ξηρομέρου & ανάδειξης του τόπου μας.

Ο Πρόεδρος κ. Κων/νος Γεωργούλας έχοντας υπόψη τις ανάλογες αποφάσεις του Δ.Σ. της Κοινωφελούς, καθώς επίσης και το πρόγραμμα δράσης της επιχείρησης για το έτος 2017, έθεσε το πλαίσιο και τους τρόπους συνδρομής της Κοινωφελούς στις πολιτιστικές εκδηλώσεις για το Καλοκαίρι 2017 στα χωριά του Ξηρομέρου.

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων από τους Προέδρους και τα μέλη των συλλόγων, ενώ τέθηκε το χρονοδιάγραμμα υποβολής αιτήσεων και προγραμμάτων των εκδηλώσεων από τους συλλόγους προς την επιχείρηση με καταληκτική ημερομηνία την 30 Ιουνίου 2017.

Την συγκέντρωση πλαισίωσαν οι Πρόεδροι των συλλόγων, κάποια από τα μέλη τους και μέλη των τοπικών blogspot και εφημερίδων ως εξής: Σύλλογος Χρυσοβιτσάνων τα Κόροντα, σύλλογος Βασιλόπουλου, σύλλογος Στρογγυλοβουνιωτών, σύλλογος Παπαδάτου, σύλλογος Παλαιομάνινας, σύλλογος Φυτειών το Λιγοβίτσι και εκπρόσωποι από τα blogspot ΞηρόμεροNews, Μπαμπίνη IN, vlyziana news και Ξηρομερίτης και από την εφημερίδα Παναιτωλοακαρνανική Εφημερίδα ο εκδότης κ. Πατούλας Χρυσόστομος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad