Έτοιμος ο "Κένταυρος Αστακού" για τη μεγάλη πρόκληση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Ιουνίου 2017

Έτοιμος ο "Κένταυρος Αστακού" για τη μεγάλη πρόκληση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!

Σε ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός παρόν ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ!

Αυτή τη φορά θα συμμετέχει στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με την επωνυμία "Ακρόπολις", το οποίο θα διεξαχθεί την 16-18 Ιουνίου 2017 στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πρόκειται για μια μεγάλη αθλητική γιορτή, στην οποία συμμετέχουν 1400 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ θα συμμετέχει με εννέα αθλητές, οι οποίοι θα δώσουν τη μάχη τους για να ξεχωρίσουν και να διακριθούν ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές της Ελλάδος σε ένα στάδιο που έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλα αθλητικά γεγονότα. 

Οι αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ είναι : ΔΟΥΝΗ Νίκη, ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα, ΔΟΥΝΗΣ Κων/νος, ΧΡΟΝΗΣ Βασίλειος, ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος, ΠΑΠΑΖΩΗΣ Γεώργιος, ΣΟΜΠΟΛΟΣ Ιωάννης και ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ Ζώης.

Αρωγός και συμπαραστάτης αυτής της προσπάθειας για μία ακόμη φορά είναι η οικογένεια ΛΙΒΑΝΗ Παναγιώτη - ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ Αικατερίνης, η οποία κάλυψε τα έξοδα διαμονής της αποστολής, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα παιδιά να μπορέσουν να συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αθλητές μας, οι οποίοι είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουν να ανεβάσουν την πόλη στο πανελλήνιο βάθρο.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad