Αστακός: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου (ΦΩΤΟ) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Ιουλίου 2017

Αστακός: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα το πρωί έξω από τον Αστακό όταν Ι.Χ με κατεύθυνση τον Αστακό συγκρούσθηκε με νταλίκα

Κατά δήλωση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας το ΙΧ ξέφυγε από τη πορεία του λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου ένεκα των κακών καιρικών συνθηκών και συγκρούσθηκε μετωπικά με την νταλίκα. Αποτέλεσμα ήταν η μεν οδηγός να τραυματισθεί σοβαρά, η δε συνεπιβάτης πιο ελαφρά.

Χαρακτηριστικό ήταν η ταχύτατη αντίδραση του Α.Τ. Αστακού όπου κατέφθασε αμέσως και απέκλεισε την κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα αποτρέποντας έτσι τυχόν άλλο ατύχημα από την εκροή καυσίμων και λαδιών από το ΙΧ διότι το σημείο που συνέβη το ατύχημα ήταν ακριβώς πάνω σε στροφή και δεν ήταν ορατό από μακρινή απόσταση. Έτσι με την επίστρωση του οδοστρώματος με πριονίδι έδωσαν σε λίγη ώρα ξανά σε κυκλοφορία τα δυο ρεύματα.

Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad