Το Summer Camp Taekwondo 21-26 Ιουλίου στον Αστακό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Ιουλίου 2017

Το Summer Camp Taekwondo 21-26 Ιουλίου στον Αστακό

Από 21 έως 26 Ιουλίου ο Αστακός, όπως όλα δείχνουν, θα ζει στους ρυθμούς του του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, αφού έχουν καταφτάσει σην πόλη έντεκα αθλητικοί σύλλογοι από διάφορες πόλεις, οι οποίοι συμμετέχουν στο SUMMER CAMP TAEKWONDO το οποίο διεξάγεται για 3η συνεχή χρονιά στην πόλη του Αστακού.

Η επιτυχής έκβαση των προηγούμενων αντίστοιχων διοργανώσεων, αλλά και η δραστηριότητα του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ κέντρισαν το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, οι οποίοι επέλεξαν τον Αστακό για την προετοιμασία, αλλά και την ψυχαγωγία τους.

Πλήθος αθλητών και συνοδών θα διαμείνουν για έξι μέρες στον Αστακό, συμμετέχοντας σε σεμινάρια-πρπονήσεις που θα διεξάγονται πρωί και απόγευμα στο κλειστό Στάδιο του Γυμνασίου και μία ημέρα στο γήπεδο ποδοσφαίρου (Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου παρακαλούμε και ζητούμε την κατανόησή σας να μείνει κενό το γήπεδο ποδοσφαίρου από τυχόν ποδοσφαιρική συνάντηση). 

Στο μεγάλο για την πόλη αθλητικό γεγονός συμμετέχουν οι σύλλογοι: Α.Σ. ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ -Α.Σ. ΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ - Α.Σ. ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ - Α.Μ.Σ. ΠΥΓΜΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ - Α.Σ. ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ - Α.Σ. JEON-SA ΕΛΕΟΥΣΑΣ - Α.Σ. ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Α.Σ. ΜΕΤΣΟΒΟΥ - Α.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Ενώ θα συμμετέχουν δυο δυνατοί και φιλικοί σύλλογοι από τη γειτονική Αλβανία ORTEK TEAM από τα ΤΙΡΑΝΑ και GLADIATOR TEAM από το ΔΥΡΡΑΧΙΟ με επικεφαλής τον προπονητή της Εθνικής Αλβανίας.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ καλωσορίζει όλους τους συμμετέχοντες, εύχεται καλή διαμονή και ένα αξέχαστο 6ημερο στην φιλόξενη πόλη του Αστακού. Επίσης, ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την επιλογή τους να είναι ο Αστακός ο καλοκαιρινός αθλητικός τους προορισμός. H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad