Παναγιώτης Στάϊκος: Δεν μου αρέσει να γυρίζω στο 1986 ή 1987, αλλά στο σήμερα, στο 2017 - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Αυγούστου 2017

Παναγιώτης Στάϊκος: Δεν μου αρέσει να γυρίζω στο 1986 ή 1987, αλλά στο σήμερα, στο 2017

Δεν μου αρέσει να γυρίζω στο 1986 ή 1987, αλλά στο σήμερα, στο 2017.

Ξεχνάω την περίοδο 1987, αφού η κοινωνία στις εκλογές του 1990 με επιβράβευσε με ποσοστό 60%, παρά τις συκοφαντίες κάποιων και τότε !!!!

Δεν φαντάζομαι κάποιοι από την Δημοτική πλειοψηφία να είναι υπερήφανοι, για την εικόνα στο λιμάνι και στην πλαζ του Αστακού και μάλιστα αυτές τις ημέρες, που υπάρχει και η κορύφωση της τουριστικής περιόδου, με την οποία δείχνουμε ασέβεια απέναντι σε αυτούς, που μας έκαναν την τιμή, να κάνουν τις διακοπές τους στον Αστακό.

Ασφαλώς η γενική εικόνα ακυρώνει και την θετική της τοποθέτησης των καινούργιων ξαπλωστρών (δεν γνωρίζω εάν είναι αυτές, που είχε προμηθευτεί η κυρία Σαμαρά και τι έγινε η τύχη εκείνων) στην πλαζ του εσχατολάγκαδου. Το απότιστο – ξεραμένο γκαζόν εναλλάσσεται, με ακούρευτο στο οποίο μπορείς να μαζέψεις ακόμη και βλίτα και να φάει όλη η Σαμψούντα και να κατέβουν από τα Βλυζιανα, όπου έχει ξηρασία, όλα τα κοπάδια των καλών μου φίλων και να βόσκουν για μέρες ακόμη και στο παρτέρι μπροστά στην πλαζ στο Ξενοδοχείο Στράτος.


Τα τριτοκοσμικά όμως είναι με τις σανίδες και τις πρόκες που εξέχουν, γιατί κάποιοι πήγαν και στερέωσαν με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο την ντουζιέρα, με σοβαρό κίνδυνο να τραυματιστεί κάποιο παιδί ή ηλικιωμένος. Χάθηκε να βάλει κάποιος από την τσέπη του 50 ευρώ και να την στερεώσει ένας πραγματικός μάστορας!!!

Οι δε καμπίνες στην πλαζ βρομάνε από κάτουρο και σκατό, αφού δυστυχώς υπάρχουν κάποια ανεγκέφαλα διεστραμμένα ζώα και πηγαίνουν εκεί και αποπατούν. Γι’ αυτό υπάρχει ο Δήμος για να αποκαθιστά τον ευπρεπισμό αυτών των χώρων καθημερινά, αφού έχουμε το μεγάλο πυροσβεστικό το Mercedes, οποίο έχει πολύ δυνατή αντλία και μπορεί να κάνει τον χώρο μέσα σε 5 λεπτά να λάμπει και να μοσχοβολάει αν ρίξουν και λίγο αρωματικό κρεμοσάπουνο .

Για τις εικόνες από τις ομπρέλες και πόσα χρήματα δαπάνησε το λιμενικό ταμείο φέτος, δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να απαντήσω!!!!!

Με την ελπίδα πως από αύριο κιόλας και κάθε ημέρα η εικόνα στο λιμάνι και στην πλαζ θα είναι αυτή που αρμόζει σε ένα τουριστικό θέρετρο, αφού θα αλλάξουν όλα όσα ανέφερα και ότι δεν θα αναγκαστώ να γυρίσω στο 1986 με τις προεκλογικές τσιμεντοστρώσεις, τα καρότα και τα σέλινα του 1.000.000 δραχμών και πολλά άλλα.


Παναγιώτης Στάικος 
Πρώην Δήμαρχος Αστακού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad