Χρήστος Μπόνης: Βραδινός Αστακός (ΦΩΤΟ) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Αυγούστου 2017

Χρήστος Μπόνης: Βραδινός Αστακός (ΦΩΤΟ)

Πάντα οι νυχτερινές φωτογραφίες ενός τόπου δίνουν μια διαφορετική εικόνα στον αναγνώστη ή στον (τηλε)θεατή. 

Εκπέμποντας ένα ρομαντισμό που δεν τον αισθάνεσαι και αντιλαμβάνεσαι τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας σε προδιαθέτουν ευχάριστα. Ίσως διότι η νυχτερινή άποψη (του θέματος) δεν είναι και πολύ εύκολη να την διαπιστώσεις, εν συγκρίσει με την εικόνα που αντικρίζεις την ημέρα.

Έτσι λοιπόν ακόμη και γνώστης του αντικειμένου που θα φωτογραφηθεί ή θα κινηματογραφηθεί το βράδυ να είσαι, πάντα θα εκφράσεις ένα θαυμασμό για το προϊόν που θα αποκαλυφθεί. Πολλοί αρέσκονται για πολλούς λόγους (τουριστικούς, επαγγελματικούς κλπ) να διαφημίζουν αυτό που επιζητούν να προβληθεί, βραδυνές ώρες δίνοντας έτσι μια διαφορετική νότα.

Πολλοί επίσης αρέσκονται να φωτογραφίζουν ένα θέμα (το χωριό τους, ένα θέατρο, μια παραλία, κλπ) για να παρουσιάσουν μετά την δουλειά τους για να αποσπάσουν τα κολακευτικά λόγια (ακόμη και άχρηστη να είναι η λήψη) που δεν θα τα εισέπρατταν αν ήταν διαφορετική η ώρα και η στιγμή.

Όλα αυτά επομένως όπως ανέφερα και πιο πάνω, έχουν ένα κοινό στόχο, την διαφορετικότητα. Με γνώμονα λοιπόν αυτές τις σκέψεις και εξαιρουμένου του επαγγελματικού στόχου, προσπάθησα να καταγράψω στον φακό μου ορισμένες πλευρές του Αστακού που θεώρησα ότι παρουσιαάουν μια διαφορετική (ή άλλη) άποψη.

Φυσικά υπάρχουν πολλά σημεία που σου δίνουν την ευκαιρία να τον αποθανατίσεις αλλά θέλει χρόνο, συνεργασίες και υπομονή, (κάτι που εγώ τις λίγες ημέρες των διακοπών μου δεν τα διέθετα).

Έτσι λοιπόν μετά από πολλές λήψεις αποφάσισα να δώσω τις συγκεκριμένες σήμερα για δημοσίευση, επαναλαμβάνοντας ότι υπάρχουν πολλά μέρη και σημεία που μπορούν να προσφέρουν εκπληκτικές εικόνες.

Σ.Σ. ορισμένες φώτο (κυρίως από μακρινή λήψη) ποιοτικός δεν είναι και τέλειες διότι η λήψη τέτοιων εικόνων χρειάζετε πλήρης ακινησία της κάμερας και όχι στο χέρι που δεν είναι σταθερό).
Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad